Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens (Saint-Priest-les-Fougères, Ranska)

Koko talo/asunto Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens (Saint-Priest-les-Fougères, Ranska)

Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens

Le Moulin Neuf Sud -hotellin yksinoikeudella tilava kivitalohuoneisto 2 hehtaarin maisemoidussa puutarhassa Poistu Yhdistyneen kuningaskunnan hälinästä Dordognen rauhallisuuteen. Ulkona voit nauttia syrjäisistä paikoista rentoutua joko auringonpaisteessa tai varjossa, mukaan lukien 40 metrin ruusukävely paikoilla alapuolella. Erityisesti saat yksinoikeutta, yksityisyyttä ja puhdasta rentoutumista. Aamiainen, lounas iltapäiväteet ja illallinen erittäin kohtuulliseen hintaan ovat saatavana lisävarusteena.Huomaa, että hinnoittelupolitiikkamme on henkilöä ja yötä kohden.Huomaa myös, että siellä on portaita kiivetä varten, portaita ja kaltevuus navigoidaksesi.GPS / Satnavin käytön helpottamiseksi koordinaatit ovat:Leveysaste: 45. 53882737539945 Pituusaste: 1. 0312881465575856Puutarha tarjoaa: -2 hehtaarin kauniita maisemoituja puutarhojaIlmainen pysäköinti autosatamassa5m roiskeallasOma katettu ulkokeittiö, jossa on kaasugrilli, aurinkovarjot, uusi kylpytynnyri ja valot romanttisiin iltoihin ja palo kuoppaan pitääksesi illan viileämättä.Kahden polkupyörän ilmainen käyttö omalla vastuulla, toinen sähköinen.Chalet vaihtamiseen aurinkotuoleilla ja tuolilla on lähellä uima-allasta. Siinä on toinen kaasugrilli, vedenkeitin ja jääkaappi.Nauti rauhassa aamiaisesta huvipuiston alla ruusukävelyn varrella ja koe Alisonin ruusunäytteen tuoksut.Vaimoni ja minä elämme viereisillä alueilla ja olemme täällä auttamassa sinua nauttimaan lomastasi, mutta kunnioitamme aina yksityisyyttäsi ja pidämme hienovaraisen etäisyyden.Talo tarjoaa: -Alla olevien tilojen yksinomainen käyttö; Tervetuliaispaketti toimitetaan saapumisen yhteydessä.Kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet ja uima-allaspyyhkeetKeittiönurkkaus, hyvin varusteltu, astiat, jääkaappi, pakastin, keittolevy, mikroaaltouuni, vedenkeitin, astiat ja pesukoneTilava perhehuone, jossa parivuode ja kerrossänky alakerrassa.Kahden hengen huone, tyypillisesti ranskalainen, myös pohjakerroksessa.Iso kylpyhuone pohjakerroksessa (märkähuone, jossa poreallas)Äskettäin saatavilla kolmas romanttinen ruusu-aiheinen makuuhuone, jossa on superking-vuode ja pesuallas ensimmäisessä kerroksessa.Tässä kerroksessa on viereinen erillinen wc ja suihkuhuone.Viihtyisä oleskelutila pohjakerroksessa, jossa on rajoittamaton Wi-Fi, UK SKY -televisio, älykäs 3D-TV ja lukuisat TV-laatikkosarjat.Pyynnöstä ilmaiset puhelut Yhdistyneen kuningaskunnan lankapuhelimiinSuuri pelihuone, jossa uima-allas, pöytätennis, pöytäjalkapallo, ilmakiekko, tikanheitto, sisäpelit, puun poltin mukana toimitetulla puulla. Se sisältää myös erillisen oleskelutilan, jossa on televisio ja lukuisia elokuvia ja DVD-levyjäKuntosalivälineet ovat saatavilla pyynnöstä.Eksklusiivinen pieni ruokasali, johon mahtuu 4, on minikeittiön vieressä ja isomman merkkisen ruokasalin käyttö istuimelle 6-8, mikäli tarpeellistaanteeksi - ei lemmikkejä

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Kuntosali
  3. Pysäköinti
  4. Ulkouima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Puhelin
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens

  • Onko majoituspaikassa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens uima-allas?

    Kyllä, Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Ei, Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens?

    Lähellä majoituspaikkaa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens sijaitsevat nähtävyydet ovat Centre de la Mémoire, St-Yrieix la Perche cité historique, Château de Nexon, Château et Haras National de Pompadour, Parc du Reynou, Le Pont Saint Martial, Hôtel de Ville, Quartier de la Boucherie.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens on?

    Majoituspaikan Le Moulin Neuf Sud exclusive spacious stone cottage in 2 acre landscaped gardens peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.