Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court (Marzamemi, Italia)

Koko talo/asunto Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court (Marzamemi, Italia)

Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court

Huvila meren edessä, 18 vuodetta Se on iso, entinen XIX-aikakauslehti. Century, joka muutettiin lomamökiksi. Se on meren edessä (sinun on vain ylitettävä katu). Keskiosa on tyhjä ja kaksi kerrosta rakennetaan molemmille puolille. Siellä on kolme olohuonetta, keittiö, 6 makuuhuonetta (yksi on 7 m pitkä), 4 kylpyhuonetta suihkulla ja erillinen suihku. Talon takana on 70 neliömetrin piha, jossa on aurinkotuoleja, aurinkovarjo ja grilli. Talon takana on suolapannut, jotka muuttuvat talvella pieniksi järviksi. Talon edessä on kävelykatu meren rannalla ja kalastajakylän pieni satama; 100 metrin päässä pieni ranta ja 10 minuutin kävelymatka kylän suurelle rannalle. Lukuisia muita rantoja löytyy 2-10 km: n päässä. Vendicarin kaunis luonnonsuojelualue on 7 km: n päässä, barokin kaupunki Noto on 20 km: n päässä ja Syrakusan kaupunki 45 km: n päässä. Se on erityinen talo erittäin mukavalla paikalla. Paljon tilaa, se sopii erittäin hyvin 2 tai 3 perheelle tai kaveriporukalleSaapuminen: On paljon suoria ja halpoja lentoja Saksasta Cataniaan tai Comisoan. Voit vuokrata auton Catanian lentokentältä ja saavut Marzamemiin noin tunnissa moottoritiellä. Voit myös veneellä Salernosta Cataniaan. Voit myös kuljettaa autosi laivalla. Palermosta on noin 3 tunnin ajomatka Marzamem, koko moottoritie. Omistaja on Palermon opas. Kreikkalaiset tragediat esitetään Syrakusan kreikkalaisessa teatterissa (40 minuutin ajomatka) 9. toukokuuta - heinäkuuta 2019Marzamemista Siracusaan on vain 35 minuutin ajomatka.Marzamemi on Pachinon kunnan alue (murto-osa) ja se sijaitsee 5 km koilliseen Pachinosta suoraan meren rannalla.Kylän keskustassa on vanha tonnikala (tonnikalatehdas), vanha ja uusi kirkko, samoin kuin vuonna 1752 rakennettu Palazzo del Principe di Villadorata. Näkemisen arvoinen on myös Vendicarin luonnonsuojelualue 'Riserva naturale Oasi faunistica'.Vuonna 1994 Klaus Maria Brandauer filmi Thomas Mannin romaanin 'Mario ja velho' Marzamemissa.Elokuvafestivaali del Cinema di Frontiera (Rajaelokuva) on järjestetty heinäkuun lopusta lähtien tavoitteena ylittää rajat ja antaa käsitys muihin kulttuureihin. Elokuvat esitetään pääaukiolla.Sää: Syyskuu ja kesäkuu ovat Marzamemissa erityisen kauniita kuukausia ja lämpötila on 20-30 astetta. Voit vielä uida lokakuuhun saakka. Lokakuussa lämpötila on 16-25 astetta. Marzamemi on todella Tunisiasta etelään. Marraskuussa lämpötila on sama kuin huhtikuussa: 14-20 astetta, joulukuussa kuten helmikuussa 9-16, maaliskuussa 10-17, toukokuussa 14-24, kesäkuussa 18-28, heinäkuu 21-31stMarzamemissä voit yleensä uida lokakuun loppuun marraskuun alkuunPikku Pachinon kaupunki on vain 3 kilometrin päässä, ja se tunnetaan viineistä, pienistä tomaateista ja tunfischeggistä. Alle kilometrin päässä talosta on Cantina Rudinì ', josta voit ostaa kuuluisaa viiniä' Nero d’Avola '(tumma punaviini) erittäin halvalla. Voit myös ostaa kala erikoisuuksia hyvin lähellä (Campisissa)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Vedenkeitin
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court

  • Onko majoituspaikassa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court uima-allas?

    Ei, Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court?

    Kyllä, Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court?

    Lähellä majoituspaikkaa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court sijaitsevat nähtävyydet ovat Ortigia, Fontane Bianche, Ragusa Ibla, Porto di Siracusa, Spiaggia di San Lorenzo, Marina di Modica, Reitani, Lido Noto.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court on?

    Majoituspaikan Le Capriate- A Special Residence Facing The Sea - 18 Beds And Outside Court peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.