Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort (Puerto del Carmen, Espanja)

Koko talo/asunto Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort (Puerto del Carmen, Espanja)

Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort

Suuri (yksityisomistuksessa) uusittu (2019) omakotitalo 3 hengen huvila rauhallisella lomakeskuksella Tämä on upea huvila yhdellä Shangrila-puiston suurimmista tontista, Playa Blancasta. Se on yksi harvoista, jolla on virallinen, laillinen turistilisenssi. Keittiö uusittiin ja parannettiin huhtikuussa 2019 (uusi astianpesukone lisättiin) ja molemmat kylpyhuoneet heinäkuussa 2018 (kylpyammeen lisäksi kylpyhuoneeseen lisättiin täysi suihkukaappi ja kylpyhuoneen kokoa suurennettiin suihkukaappi). Erittäin suuri terassi katetulla pergolalla tarjoaa varjoa ja yksityisyyttä, ja ulkona tarjoillaan ruokia integroidun grillausmahdollisuuden avulla. Toinen pieni terassi, jossa on sisäänrakennettu Kanarian penkki, on makuuhuoneen ulkopuolella. Eristäytynyt kattoterassi koko kiinteistölle tarjoaa yksityisen aurinkoalueen, josta on upeat näkymät Montana Rojaan ja Fuerteventuraan. Shangrila Park on hiljainen yhteisö, jolla on yksi saaren suurimmista uima-altaista (uusittu heinäkuussa 2018). Saatavana on tenniskenttä (kunnostettu vuonna 2019) sekä useita yhteisöllisiä avoimia 'leikkialueita' kompleksi.Tätä ominaisuutta ylläpitävät hyvin ja sisustavat sen raikkaasti omistajat, jotka vierailevat säännöllisesti kotonaan. Se sisältää pääsyn ilmaiseen maanpäälliseen espanjalaiseen televisioon (joillain englantilaisilla ja saksalaisilla kanavilla) ja langattomalla internetyhteydellä (saatavana myös 42'-Internet / SMART-TV: n kautta). Toinen TV ja DVD on seinälle asennettuna toisessa makuuhuoneessa. DVD-levyjä ja lukumateriaaleja on laaja valikoima.Makuuhuoneeseen kiinnitetty uusittu kylpyhuone tarjoaa modernin raikkaan täysin laattalattian ja seinät, joissa on suihku, näyttö, pesuallas ja w. C.Uusittu pääkylpyhuone tarjoaa modernin raikkaan täysin kaakeloidun lattian ja seinät, uudet kylpyammeet ja kylpyamme-suihkut, erillinen suihkukaappi, pesuallas ja w. C.Uusittu keittiö on täysin varustettu uudella astianpesukoneella, uunilla ja grillaamalla mikroaaltouuni, leivänpaahdin sekä sisä- ja ulkokalusteet. Kaikki 6x vieraille tarkoitetut ruoat valmistetaan tyypillisesti kattiloilla, pannuilla, keittiövälineillä, kahvinkeittimillä, tarjoiluastioilla jne.3 x aikuisten polkupyöriä ja valikoima lasten leluja tarjotaan asiakkaiden käyttöön.Kaikki liinavaatteet ja pyyhkeet toimitetaan - paikan päällä olevat siivous- ja huoltokoskettimet.Pieni kauppa on saatavilla kompleksi ja lähin ranta, supermarket, baarit ja ravintolat ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä.Paikan päällä oleva edustaja voi majoittua myöhässä saapumiseen. Perusruokavaraukset voi ostaa hankintamenoon ja asettaa huvilaan, jos yksityiskohdista sovitaan etukäteen.Normaali saapumisaika on kuusitoista ja normaali lähtöaika klo 10, ellei toisin sovita etukäteen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Puhelin

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort

  • Onko majoituspaikassa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort uima-allas?

    Ei, Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Ei, Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort?

    Lähellä majoituspaikkaa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort sijaitsevat nähtävyydet ovat Puerto del Carmen, Playa de Papagayo, Grande, Puerto de Corralejo, Playa Honda, Isla de Los Lobos, Parque Natural Dunas de Corralejo, Los Pocillos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort on?

    Majoituspaikan Large (Privately Owned) Remodelled (2019) Detached 3 Bed Villa In Quiet Resort peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.