Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside (Kensington, Kanada)

Koko talo/asunto Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside (Kensington, Kanada)

Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside

Clermont Lomakoti- Suuri ja vasta uusittu 5 makuuhuoneen maaseudun koti Tämä kaunis 5 makuuhuoneen, hiljattain remontoitu maalaistalo sijaitsee kauniilla Clermontin maaseudulla. Clermont on vain 7 minuutin ajomatkan päässä Kensingtonista, josta löydät kaikki mukavuudet, ravintolat, Frosty Treat Dairy Bar ja paljon muuta.Suuresta keittiöstä löydät kaikki tarvittavat välineet uskomattomien aterioiden keittämiseen sekä alkuperäisen, vanhanaikaisen liesi. Keittiön ulkopuolella on olohuone, jossa on uudet, mukavat istuimet, joka on täydellinen rentoutumiseen pitkien kesäpäivien jälkeen, jotka vietettiin saaren tutkimiseen. Keittiön ulkopuolella on ruokasali, johon mahtuu 8 henkilöä. On myös toinen oleskelualue, joka on ruokasalin ulkopuolella, jotta saadaan lisää oleskelutiloja ja kylpyhuone. Koko tämän kodin huomaat upea alkuperäinen muotoilu, leikata ja takka.Upea portaat vievät sinut toiselle tasolle, josta löydät kaikki 5 makuuhuonetta. Jokainen makuuhuone on ainutlaatuinen sisustuksellaan ja väreillään. Tilavan mestarin ulkopuolella on oma kylpyhuone, jossa on kynsijalkainen kylpyamme. Yläkerrassa on myös toinen kylpyhuone.Tämä ominaisuus on molempien maailmojen parhaat puolet - se on kauniissa maaympäristössä, mutta on hyvin lähellä kaupunkia. Kuten aiemmin mainittiin, Kensington on vain 7 minuutin päässä. Noin 15 minuutin päässä on Summersiden kaupunki ja 25 minuutin päässä Cavendish.Tällä varauksella on tiukka peruutuskäytäntö - palautukset maksetaan 60 päivää ennen saapumista.100% hyvitystä annetaan matkustajille, jotka peruuttaa vähintään 60 päivää ennen sisäänkirjautumista. Palautuksia ei makseta matkustajille, jotka peruuttaa vähemmän kuin 60 päivää ennen sisäänkirjautumista. CanadaStays -varausmaksut palautetaan, jos peruutat 48 tunnin sisällä varauspyynnön esittämisestä.Talomme säännöt: Ensisijaisen vuokralaisen on oltava vähintään 25-vuotias, tupakointi kielletty, ei juhlia eikä tapahtumia, ei lemmikkejä.Vahinkotakuumaksu 1000 dollaria

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Kasino
  4. Kylpylä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Mikroaaltouuni
  4. Jääkaappi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside

  • Onko majoituspaikassa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside uima-allas?

    Kyllä, Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside?

    Ei, Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside?

    Lähellä majoituspaikkaa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside sijaitsevat nähtävyydet ovat Green Gables, Summerside Airport, Charlottetown Airport, Province House National Historic Site.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside on?

    Majoituspaikan Large & Newly Renovated 5 Bedroom Countryside Home, Only 15 Minutes From Summerside peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.