Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . (The Blue Mountains, Kanada)

Koko talo/asunto Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . (The Blue Mountains, Kanada)

Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village .

Suuri, moderni, pohjakerroksen huoneisto, vaiheet kylään ... Tämä moderni, tilava 3 makuuhuoneen 2-kerroksinen huoneisto sijaitsee ihanteellisella paikalla yksinoikeudella Mountain Walk -kehityksessä, ja pohjakerroksessa on pääsy kylään, Silver Bullet -hiihto-tuolihissiin ja Monterra-golfkentälle. Tämä upea ominaisuus on ihanteellinen suurempiin / moniperheisiin oleskeluihin ja kokouksiin, pariskunnille ja ryhmille, ja se tarjoaa täydellisen paikan hiihto-, kylpylä- tai golflomaan. Laajaan asuintilaan sisältyy iso olohuone, jossa on puulämmitteinen takka ja iso TV; iso ruokailutila, johon mahtuu mukavasti 10; ja hiljattain remontoitu, täysin varustettu keittiö, jolla on iso saari / ruokailutila viidelle. Paljon valoa, kaikki mukavuudet ja runsaasti istumatilaa ikimuistoisille illallisille ja tapaamisille perheen ja ystävien kanssa. Pääkerroksessa on 2 isoa makuuhuonetta ja kylpyhuone. Ensimmäisessä makuuhuoneessa on queen-vuode ja TV; toisessa makuuhuoneessa on 2 kerrossänkyä. Olohuoneessa oleva ulosvedettävä sohva tarjoaa lisää nukkumatilaa. Toisen kerroksen mestarilähtöpaikkaan sisältyy queen-vuode, takka, iso näyttö-tv ja hiljattain remontoitu kylpyhuone-keidas porealtaalla. Täysin kalustettu huoneisto sisältää päivitetyt laitteet, lehtipuu- ja marmorilattiat, graniittitasot ja siinä on kaikki kodin mukavuudet, mukaan lukien päivitetyt patjat, liinavaatteet ja pyyhkeet, samoin kuin kaasulämmitys (ei sähkökäyttöiset baseboards) talvella ja keskusilma ilmastointi kesällä. Päivitettyyn elektroniikkaan sisältyy suuret taulutelevisiot, HD-kaapeli ja nopea Internet-palvelu, SMART-laitteet NetFlixille ja Bluetooth-kaiuttimet loputtomaan viihteeseen. Yksikköön kuuluu myös oma pohjakerroksen patio, jossa on BBQ ja piknikpöytä.Kaikki tarvittavat liinavaatteet ja pyyhkeet. Ilmainen pysäköinti on saatavilla paikan päällä ja rajoittamaton internet- / wi-fi-yhteys sisältyy hintaan. Kävelymatkan päässä kaikesta, voit nauttia kaikesta, mitä Sininen vuori tarjoaa ja vetäytyä hiljaiselle, yksityiselle paeta vain 2 minuutissa!Yli 60 tähden 5-tähden arvosteluilla ja laskelmilla olemme ylpeitä tarjotaksemme erinomaisen asiakaskokemuksen. Erilaisia helppoja varausvaihtoehtoja, yksinkertainen oma sisäänkirjautuminen yksityiskohtaisilla ohjeilla, poikkeuksellisen puhdas ja joku on aina tekstin päässä vastaamasta mahdollisiin kysymyksiin tai huolenaiheisiin.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Sisäuima-allas
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village .

  • Onko majoituspaikassa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . uima-allas?

    Kyllä, Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village .?

    Kyllä, Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village .?

    Lähellä majoituspaikkaa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . sijaitsevat nähtävyydet ovat Blue Mountain, Owen Sound Billy Bishop Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . on?

    Majoituspaikan Large, Modern, Ground Floor Condo, Steps To The Village . peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.