Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football (Nettersheim, Saksa)

Koko talo/asunto Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football (Nettersheim, Saksa)

Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football

Suuri lomamökki, 4-14 henkilöä, 90 neliön olo / ruokailuhuone. 2 takkaa, sauna, biljardi, pöytäjalkapallo Lomamökit Blankenheimissa!Tarkemmin Blankenheim-Mühlheim-alueella. Sijaitsee Pohjois-Eifelissä, vain 45 minuutin ajomatkan päässä Kölnistä ja Bonnista.Talomme on RUSTIC ja erittäin viihtyisä. Umpikorussa sijaitsevat autot kulkevat harvoin ohituspisteen lopussa muutaman metrin päässä metsästä alkaa kauniilla kävely-, vaellus- tai pyöräilyreiteillä. Talo tarjoaa 4 max. 14 ihmistä. Siellä on kolme makuuhuonetta. Kaksi makuuhuonetta ovat päärakennuksessa, kolmas on myös päärakennuksessa, mutta niihin pääsee vain ulkopuolelta (oma pieni kylpyhuone, jossa pesuallas ja wc). Kaikissa kolmessa makuuhuoneessa on erittäin hyvä laatikkojousivuode (180 x 200cm) ja kaksi sänkyä (100 x 200cm).Lomamökillä on paljon tarjottavaa:Valtava olohuone / ruokailutila (90 neliömetriä), jossa on 3,5 metrin korkea kattopalkki, avokeittiö ja takka,Sauna (2 hlöä, katso kustannukset kohdasta 'vuokrahinnat'), takkatila, suihku ja wc,Kylpyhuone (12 m²), suurella suihkulla,Konservatoriossa (40 neliömetriä) biljardi- ja foosball-pöytä,Kattoterassi (35 neliömetriä), josta on upea näköala Eifeliin ja Mühlheimer Bachiin,Kasvihuonehuone, jossa pingispöytä,Puutarha, jossa uima-lampi, vesiliukumäki ja grillipaikka.Toivomme sinun nauttivan vierailustasi Blankenheim-lomakodissamme!ERITTÄIN TÄRKEÄÄ: Talomme ei ole juhlatila. Olemme iloisia ystävällisistä, hauskaista ja seurallisista ihmisistä, jotka haluavat tavata talomme viettämään aikaa yhdessä. Se ei kuitenkaan missään olosuhteissa saa aiheuttaa vaikutusta talomme ja naapureidemme toimintaan. Ole varovainen huonekalujen, äänenvoimakkuuden ja yöunien suhteen. TÄRKEÄÄ: Talo on pellon, niittyjen ja metsien reunalla. Se on kaunista. Tämä maaseudun sijainti tarkoittaa luonnollisesti kaikenlaisia eläviä asioita, kuten B. Pysäytä kärpäset, muurahaiset ja hiiret. Pyrimme pitämään ne poissa talomme, mutta toisinaan avoimien ikkunoiden ja ovien takia emme pysty estämään sitä kokonaan. Lisäksi tämä talo on rakennettu edellisen omistajan toimesta huolellisen työn aikana, ja siksi sillä on joissain kulmissa 'omatekoinen viehätys', maalaismainen. Pyydän teitä nimenomaan vuokraamaan talon vain, jos hyväksyt sen ja pystyt elää sen kanssa.PS .: Jos etsit muita loma-asuntoja, meillä on muita ominaisuuksia Eifelissä sinulle. FeWo-direktissä voit kohdenumeron no. 2661721, 2569503 ja 2307760 kaikki tiedot ja valokuvat löytyvät. Voit vapaasti katsoa. Paljon kiitoksia!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football

  • Onko majoituspaikassa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football uima-allas?

    Kyllä, Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football?

    Kyllä, Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football?

    Lähellä majoituspaikkaa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football sijaitsevat nähtävyydet ovat Nürburgring, Rock am Ring, Star Trek Convention - FedCon, Bonn Central Railway Station, Bad Godesberg, Stadtrundgang Cochem, Phantasialand, Nürburg.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football on?

    Majoituspaikan Large Holiday Home, 4-14 People, 90Sqm Living / Dining Room. 2 Fireplaces, Sauna, Billiards, Table Football peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.