Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate (Dumfries, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate (Dumfries, Iso-Britannia)

Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate

Suuri perhe Country House sijaitsee idyllisessä yksityisalueella Rauhallisella paikalla omissa 800 hehtaarin yksityisomistuksessaan sijaitseva Barscobe House on suuri perhekoti, joka tarjoaa viihtyisää majoitusta jopa 18 vieraan ryhmälle, suljetulla puutarhalla, jota ympäröi kaunis maaseutu ja upeat länsimaiset näkymät Glenkenien mäkien kukkuloille.Kalustettu perinteisessä maalaistalotyylissä, talossa on iso vastaanottohalli, jossa on biljardipöytä, olohuone, olohuone, ruokasali, leikkihuone, baari ja iso maalaistyylinen keittiö, joten kaikille on runsaasti tilaa! Kaikki makuuhuoneet ja kylpyhuoneet sijaitsevat ensimmäisessä kerroksessa, jossa on valikoima kahden hengen, kaksosia ja 5 yhden hengen makuuhuonetta. On liikuntarajoitteinen hissi, josta pääsee maasta toiseen kerrokseen.Tämä yksinäinen historiallinen yksityinen kiinteistö on täydellinen Skotlannin retriitti, jolla on oma taimenen kalastuspaikka, kukkuloita, muinaisia metsää, jokia, vesiputouksia ja historiallista luetteloa. On myös lukuisia muita aktiviteetteja, myös paikallisesti saatavilla 5-10 minuutin sisällä talosta, mukaan lukien purjehdus, melonta, vesihiihto Loch Kenillä; mäkeä kävely ja maastopyöräily Galloway Forest Park; ja paikallinen golfkenttä New Gallowayssa. Barscobe-talo on myös helpon matkan päässä hiekkarannoista ja monista kansallisesti tunnetuista maataloista, jotka ovat avoinna yleisölle, kuten Drumlanrigin linna ja Dumfries-talo.HINTA: Minimiperilläoloaika on 3 yötä. Hinta per yö vaihtelee vuodenajan mukaan. HomeAway-järjestelmä ei voi soveltaa öisin hinnoin voimassa olevia alennuksiamme yötä varten.OTA YHTEYTTÄ tarkka tarjous, jos olet kiinnostunut varauksesta.Hinta per yö alennukset ovat suunnilleen seuraavat:~ 3 yötä - 0% alennus mainostetusta yöhinnasta~ 4 yötä - 14% alennus mainostetusta yöhinnasta~ 5 yötä - 23% alennus mainostetusta yöhinnasta~ 6 yötä - 30% alennus mainostetusta yöhinnasta~ 7 yötä - 40% alennus mainostetusta yöhinnasta (HomeAway soveltaa automaattisesti)HUOMAUTUS: omaisuuden käyttö kaikissa miesten tai naisten kokoontumisissa, polttaritapahtumissa, kananjuhlissa tai vastaavissa on ehdottomasti kielletty, ja pääsy omaisuuteen kielletään.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate

  • Onko majoituspaikassa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate uima-allas?

    Ei, Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate?

    Kyllä, Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate?

    Lähellä majoituspaikkaa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate sijaitsevat nähtävyydet ovat Isle of Man Steam Railway, Caerlaverock Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate on?

    Majoituspaikan Large Family Country House Located In An Idyllic Private Estate peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.