Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families (Newquay, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families (Newquay, Iso-Britannia)

Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families

suuret erilliset kauniit puutarhat, lähellä rantoja ja kaupunkia, ryhmiä ja perheitä Tämä suuri omakotitalo on neljän makuuhuoneen itsepalveluperiaatteella toimiva lomakiinteistö, joka perustuu espanjalaistyyliseen huvilaan ja sijaitsee tietyllä Newquay-asuinalueella.Tämä upea talo hyötyy suuresta avoimesta oleskelu-, ruokailu- ja keittiötilasta, mikä tekee siitä ihanteellisen paikan jakaville perheille tai ystävien tapaamiselle.Sisäinen lasitettu ovi johtaa suoraan kevyeen ja ilmavaan olohuoneeseen, jossa on mukavat oleskelutilat kaasutakkaa kohti, iso taulutelevisio ja liukuvat lasiovet, jotka johtavat puutarhaan.Olohuoneesta avoin portaikko johtaa ensimmäiseen kerrokseen. Aulan yhdessä nurkassa sisätiloista pääsee pohjakerroksen kahden hengen makuuhuoneeseen ja suihkuhuoneeseen, jossa on pesuallas ja wc. Siellä on myös toinen pieni keittiö, johon pääsee kahden hengen makuuhuoneesta ja pääkeittiöstä. Yläkerrassa on kahden hengen huone, kaksi erillistä makuuhuonetta ja perheen kylpyhuone.Nauti suljetusta takapuutarhasta, jossa on kesäinen BBQ ja jäähdytetty lasillinen olutta, ja kun aurinko laskee, voit viiniä ja ruokailla yötä kaikissa arvostetuissa ravintoloissa, kuten Jamie Oliver's Fifteen Watergate Bayn viidessätoista tai paikallisissa suosituissa ravintoloissa. Valinta Lewinnick Lodge on upeat näkymät Atlantin rannikolle.Epävirallisemman ruokailukokemuksen saamiseksi Newquay tarjoaa monia kahviloita, ravintoloita ja baareja - kaikki kävelyetäisyydellä.Ajotieltä on runsaasti pysäköintimahdollisuutta useille autoille.Kiinteistö sijaitsee vain 15 minuutin kävelymatkan päässä Lusty Glaze -rannalta ja 10 minuutin kävelymatkan päässä Newquayn kaupungin keskustasta. Tolcarne-ranta ja Great Western sijaitsevat myös alueella, joten et olisi paremmassa asemassa tutkimaan vedessä vai vedestä.Newquay on mailin päässä upeista rannoista ja karu rannikolla. Se on ihanteellinen leikkipaikka niille, jotka etsivät vesipohjaista toimintaa surffauksesta legendaarisella Fistral Beachillä, kalliokiipeilyyn ja coasteeringiin Lusty Glaze Adventure Centerissä.Ne, jotka haluavat pitää jalkansa kuivana, hemmotellaan myös valinnan suhteen, millä rannalla rentoutua ja nauttia upeista maisema maisemia.Palkittu Newquay-eläintarha ja Trenance-veneilyjärvi ovat 5 minuutin kävelymatkan päässä sekä tenniskeskuksesta, jolla on sekä sisä- että ulkokenttiä. Vesimaailma 25 metrin uima-altaan, huvialtaan ja liukumäkien kanssa on samassa paikassa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Televisio
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families

  • Onko majoituspaikassa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families uima-allas?

    Ei, Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families?

    Ei, Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families?

    Lähellä majoituspaikkaa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families sijaitsevat nähtävyydet ovat Kynance Cove, Lusty Glaze, Newquay Cornwall Airport, Padstow Harbour, The Lost Gardens of Heligan, The Eden Project, St Mawes Castle, Porthminster Beach.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families on?

    Majoituspaikan Large Detached Beautiful Gardens, Near Beaches And Town, Groups And Families peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.