Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet (Le Boupère, Ranska)

Koko talo/asunto Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet (Le Boupère, Ranska)

Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet

Suuret 5 makuuhuoneen talo + suuri yksityinen puutarha ja ilmainen rajoittamaton internetyhteys Le Puy de Forge on hiljattain kunnostettu suuri 5 makuuhuoneen omaisuutta tilavat oleskelutilat ja se sijaitsee 1. 75 hehtaarin tontilla ja sijaitsee maanviljelyn Hamlet peltojen, historiallisia kyliä ja linnat. On puutarhat molemmille puolille taloa ja suuri osa takana puutarha on täysin aidattu lasten turvallisuudesta. Se on täydellinen paikka rentoutumiseen ja mielenkiintoinen loma. Vapaa rajoittamaton langaton laajakaista käytettävissä.Kiinteistössä on alakerrassa 1 makuuhuone, wc, suihku, keittiö, olohuone, ruokailutila ja yläkerrassa 4 makuuhuonetta ja kylpyhuone, jossa WC ja tohveli kylpyamme. Ulkona on lukittava erillinen autotalli ja runsaasti off road pysäköinti. On puutarhojen edessä, sivuilla ja täysin suljettu taka puutarha, jossa on suuri picnic pöytä ja suuri huvimaja. Pitkän matkan jälkeen viimeinen asia, jonka haluat saapua myöhään mitään syödä tai juoda ja kaupat ovat kaikki kiinni. Siksi jätämme tervetuliaispaketin vieraille. Se on vain kartonki appelsiinimehua, pullo maitoa, pullo viiniä, kylpyamme voita, patonkia ja pieni viipaloitu leipä, mutta kun saavut se on erittäin tervetullut.On pieni supermarket 5 minuutin kävelymatkan päässä talon paikallisen kylän Le Boupère. Le Boupère on kauppoja, kahvila baareja ja erittäin hyvä ravintola. Ratsastuskoulu on 5 minuutin kävely toiseen suuntaan tiellä Les Herbiers.Les Herbiers ja Pouzauges ovat suuria kaupunkeja 10 kilometrin suuret ostoskeskukset, uimahallit kanssa vesiliukumäki, elokuvateatterit, teatterit, kahviloita ja paljon hyviä ravintoloita. Saat enemmän urheilullinen tyypit on kalastus, go karting, melonta, melonta, jousiammunta ja urheilukeskukset helpon kivenheiton päässä.Talo on 15 minuutin ajomatkan Puy de Fou & vain 1 tunnin ajomatkan päässä Atlantin rannikolla. Se on 1 tunnin ajomatkan päässä Nantes ja La Rochelle lentokentillä ja 3 tunnin ajomatkan päässä St Malo.Muita nähtävyyksiä alueella ovat:Futuroscope - www. Futuroscope. com (100 km)Le logis de la Chabotterie - www. chabotterie. vendee. frL'historialliset de la Vendee Les Lucs sur BoulgneBluebeards Castle - www. chateau-barbe-bleueMervent metsien ja eläintarhaOriental Gardens www. Parc-itämainen. comParc OrnithologiqueKuumailmapalloajeluja at Montgolfière du bocage - www. hot-air-ilmapallo-ratsastaa. eu

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Wi-Fi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet

  • Onko majoituspaikassa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet uima-allas?

    Ei, Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet?

    Kyllä, Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet?

    Lähellä majoituspaikkaa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet sijaitsevat nähtävyydet ovat Grand Parc du Puy du Fou, Cinéscénie du Puy du Fou, Mont Des Alouettes, Donjon et Jardin de Bazoges en Pareds, Le Castel, Le train à vapeur de Vendée, La cité des oiseaux, Pescalis.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet on?

    Majoituspaikan Large 5 Bedroom Detached House + Large Private Gardens & Free Unlimited Internet peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.