Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Lakeside Family Home on Cranberry Farm! (Ilwaco, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Lakeside Family Home on Cranberry Farm! (Ilwaco, Amerikan Yhdysvallat)

Lakeside Family Home on Cranberry Farm!

Lakeside Perhekoti Cranberry Farm! Rauhallisella takaisin tien eteläpäässä Long Beach niemimaan, tämä koti istuu vieressä Black Lake ja 60 hehtaarin karpalo maatila. Se on kilometrin pohjoiseen joen satamakaupunki Ilwaco, ja kilometrin itään Tyynellemerelle. Alkaen täällä voit seurata takaisin tien 26 mailia pitkin Willapa Bay pohjoisimmassa kärjessä niemimaalla on Leadbetter Point.Tämä on savuton talo. Keittiö on valoisa, ja täysin varusteltu. Ruokapöydän paikkaa 10. On kolme makuuhuonetta, joissa queen bed. Yhdessä huoneessa on tv. Makuuhuoneessa on oma kylpyhuone step in suihku. Amme / suihku on kylpyhuone lähellä kaksi muuta makuuhuonetta. Olohuone tuomiokirkon katto on tilava ja ilmava, jossa on pieni pelihuone toisessa päässä päin lanai. Yksityinen takapiha ja patio on ihanteellinen piknikille tai BBQ kun istua ympäröivät jättiläinen kuusia vieressä 33 hehtaarin järvi. Kävele patoja mukaan karpalo soiden ja tutustu sato. Jos olet hiljaa, saatat nähdä satunnaisesti karhu tai hirvi läpi. Mennä lyhyen 2 kilometrin kävellä järven tai vain kävellä puolet mailin yleisölle veneiden. Spot kalasääski sen pesä, kalju kotka huiman yläpuolella, majava, suuri sininen harmaahaikara, tai äiti peura hänen vastasyntynyt fawn. Tutustu järven kajakki, kanootti tai pieni sähköinen-moottorikäyttöistä alusta. Tule kesällä ja nauttia tästä ulkona keidas tai tulla talvella ja katsella talven myrskyt puhalla järvelle. Milloin se on viihtyisä paikka käpertyä hyvän kirjan ja päästä pois kaiken. Noin viisi mailia pohjoiseen talon on Cranberry Museum Pioneer Rd. Siellä voit oppia historiasta karpalo teollisuuden länsirannikolla ja ostaa monia jännittäviä karpalo elintarvikkeita ja ainutlaatuisia lahjoja. Niemimaan kolme maaseudun kaupungit ylpeillä hienoja gallerioita, kauppoja, ravintoloita, neljä museot, pubeja, retkeilyreitit, paljon antiikkikauppoja, ja charter kalastus. Käy kaksi historiallinen majakat Cape pettymys State Park, tai ihana 8. 5 kilometrin Discovery Trail, täydellinen paikka pyöräilyä ja kävelyä. Reitti alkaa sataman Ilwaco ja seuraa tietä Lewis ja Clark käveli pitkin Washington rannikolla. Mennä ranta kampaus, ratsastus päässä Long Beach lähestymistapa, tai ottaa kävellä 3/4 mailin rantatiellä yli dyyni ruoho. Alueella on monia suuria kuva mahdollisuuksia kaikki vain 5 kilometrin säteellä Lake House.Olitpa kanssa hengailua perheen tai kaveriporukan, tai suunnittelet rauhallinen pakopaikka, tämä pieni kotiin Black Lake on mainio päämaja, josta tutustua. Tule on rento, hauska aika rannikolla!Avainsanat: talo, järvi, terassi, polkuja, karpalo maatila, rauhallinen, takaisin tien, vaellus, rentoutua

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Lämmitys
  3. Kaapelitelevisio
  4. Wi-Fi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lakeside Family Home on Cranberry Farm!

  • Onko majoituspaikassa Lakeside Family Home on Cranberry Farm! uima-allas?

    Ei, Lakeside Family Home on Cranberry Farm! ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lakeside Family Home on Cranberry Farm!?

    Kyllä, Lakeside Family Home on Cranberry Farm! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lakeside Family Home on Cranberry Farm! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lakeside Family Home on Cranberry Farm! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lakeside Family Home on Cranberry Farm!?

    Lähellä majoituspaikkaa Lakeside Family Home on Cranberry Farm! sijaitsevat nähtävyydet ovat Astoria Regional Airport, The Astoria Column, Haystack Rock.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lakeside Family Home on Cranberry Farm! on?

    Majoituspaikan Lakeside Family Home on Cranberry Farm! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.