Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too (Bradley, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too (Bradley, Amerikan Yhdysvallat)

Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too

Lakefront Nacimiento koti lähellä West Ramp, Internet, lautasen, lemmikkiystävällinen myös Meillä on 24/7 paikan päällä tapahtuva hallinta varmistaaksemme parhaan kokemuksen.Yhteisö sallii vain 8 yli 16-vuotiasta henkilöä yhdessä lomakodissa. Tasapaino kotona nukkuu voi olla alle 16-vuotiaita.*** JOS VETÄVÄN KÄSITTELY TÄYTYY TÄTÄ, TÄTÄ PUHDISTETTU, KUIVATTU JA KUIVATTU JA EI OLE OLNUT MUSSELIN INFOINTI VESIVELI 30 PÄIVÄN SAAPUMISTA ENNEN ***Myös päivitysvaihtoehtoja on!-Lisää vene-Lisää kuljettaja tai limusiini viininmaisteluun-Anna meitä perustamaan muita alueen aktiviteetteja, kuten ratsastusta tai vetoketjuaKoti sijaitsee Oak Shores -kadulla Nacimiento-järvellä, liinavaatteet, kylpypyyhkeet ja sekalaiset mukana.Yhteisöjen palveluihin kuuluvat:Yksityinen venesatama18-reikäinen minigolfrataUlkoilmakoripalloPelikenttäUima-allas (kausiluonteinen)Tässä neljän makuuhuoneen kahden kylpyhuoneen, 1700 neliöjalkaisen järven edessä sijaitsevassa kodissa on upein ikkuna- ja kansiseinä, jotta ne imeytyisivät näkymiin. Se on kaapin kävelymatka alas West Rampin alueelle. Kaunis Laketime Retreat on lemmikkieläinystävällinen ja WiFi, lautasella. Kun kävelet portaiden edessä oven edessä, avaat aukon makuuhuoneeseen oikealla king-vuoteella, askelmat alakerrassa, vasemmalle ja vasemmalle on kylpyhuone suihkulla ja avoin konseptihuone ikkunoiden seinä ja ovi, josta näet uskomattomat näkymät. Asumistilassa on tv lautasen kanssa, ruokailutila ja keittiö, jossa astianpesukone, liesi, jääkaappi ja mikroaaltouuni. 11: lle on tarpeeksi kattiloita, pannuja, astioita, lasitavaroita ja hopeaesineitä. Keittiössä on kytkin, jolla kytketään soiden jäähdytin tämän kodin jäähdyttämiseen. Ruokailutilan ulkopuolella on iso kansi, jossa on varjo ja pöydät, jotta voit nauttia näkymästä samalla kun grillaat propaanin BBQ: lla tai nauttia suosikki juomaasi tai ateriaasi. Jos siirryt portaita alas astuessasi, siellä on foos-pallo pöytä, täysi futon-sänky ja TV DVD-soittimella ja toinen kansi nauttimaan näistä näkymistä. Löydät myös 3 muuta makuuhuonetta. 1 makuuhuone, jossa queen-vuode, makuuhuone 2, jossa täysi sänky, ja makuuhuoneessa 3 on 3 erillistä vuodetta. Siellä on myös kylpyhuone suihkulla. Ulkopuolella kävellessäsi takaisin portaita ylös pysäköintialueelle on ovi vasemmalla. Oven takana on pesukone ja kuivaaja. Rentoudu ja nauti kaikesta järven tarjonnasta!

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Kaapelitelevisio
  4. Keittiö

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too

  • Onko majoituspaikassa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too uima-allas?

    Kyllä, Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too?

    Kyllä, Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too?

    Lähellä majoituspaikkaa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too sijaitsevat nähtävyydet ovat Hearst Castle, Piedras Blanca Beach, Paso Robles Municipal Airport, Morro Bay Aquarium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too on?

    Majoituspaikan Lakefront Nacimiento Home Close To West Ramp, Internet, Dish, Pet Friendly Too peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.