Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! (Lutz, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! (Lutz, Amerikan Yhdysvallat)

LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon!

LakeFront Manor Executive Estate -Hääpaikka- ja kodinvuokrauspaketit! Ota yhteyttä mielenkiinnolla hääpaikka / kodin vuokrauspaketeissa!Näytä GRANDEVENTMANOR. com lisätietojaTämä tyylikäs maalaistalo sijaitsee 5 kauniisti maisemoitua hehtaaria, ja taustana on seesteinen järvi. Sen moniin yksityiskohtiin kuuluvat tyylikkäät puulaitteet, antiikkiset takkakannat ja kirsikkapaneelihissit. Leikatut kirsikkalattiat ovat suurimmalla osalla oleskelutilat w / marmorista sisääntulossa ja isäntäkylvyssä. Ylellinen 1. taso 950 neliömetriä. Ft. Master-sviitissä on oleskelutila, jossa on tilava pääkylpy w / marmorilattia ja suihku sekä kaksi käsinmaalattua pesuallasta räätälöityihin kalusteisiin. Antiikki värjätty lasi-ikkuna koristaa seinää suihkun ja kaksinkertaisen tossun välillä. Valtavassa gourmet-keittiössä on ylisuuri kirsikkasaari ja antiikkivalmistetut vaahterakaapit, joiden päällä on premium-graniittitasot. Kokin iloksi on tarjolla ammattikäyttöön tarkoitettuja laitteita kaapin tehtävänvalaistuksella ja epäsuorasti kaapin mielialan valossa. Istutuskaihtimet seuraavat ikkunoiden ympärillä olevaa puun viimeistelyä ja 8'-kuutta kohottua paneelia, massiivipuusta valmistettuja ovia, joissa on antiikkityylinen koristeellinen ovilaite. Kiinteistö on täysin aidattu w / turvaportti, päällystetty pyöreä asema. Muita mukautettuja rakennusominaisuuksia ovat; Matala VOX-maali- ja kaasulaitteet sekä takat, keittiötakka tarjoaa HEAT-O-LATOR: lle sisäänrakennetun termostaatin, joka voidaan asettaa haluttuun lämpötilaan. Ilmastointilaitteen kaksoiskompressorit, joissa on ohjelmoitavat termostaatit ja sisäänrakennetut ilmankuivaimet. Kaunis katto on viimeistelty liuskekivihahmoisella 50-vuotisilla vyöruusuilla. Hevosenomistajan paratiisi läheisyydestä 3000 hehtaarin monikansalliselle suojelualueelle, jossa on 6 mailia ratsastusreittejä takaovesta. Mitään yksityiskohtia ei ole ohitettu! . Naapuruston kuvaus Tämä naapurusto on hiljainen ja poissa pääosin yli 5 hehtaarin hevostiloilta. Se sijaitsee keskeisellä paikalla vain muutaman minuutin päässä Citrus-puistosta, Tarpon Springsistä, East Lake & Trinitystä, South Tampa -kadulta, Busch Gardens / Adventure -saarelta ja helppo pääsy rannoille ja Orlandon nähtävyyksiin. Se lepää 3000 hehtaarin säilöalueella Hillsborough Countyn luoteiskulmassa.MITÄ rakastan kotonaIhana ja rauhallinen ympäristö on vain taivaan tämä puoli. Kiinteistöllä on erittäin tilava piha, josta on pieni lampi. Tässä energiatehokkaassa kodissa on 4 erillisessä vyöhykkeessä käytettävät ilmastointilaitteet, jotka antavat omistajille mahdollisuuden hallita ilmastointivaatimuksia tarpeen mukaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon!

  • Onko majoituspaikassa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! uima-allas?

    Kyllä, LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon!?

    Kyllä, LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon!?

    Lähellä majoituspaikkaa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! sijaitsevat nähtävyydet ovat Tampa International Airport, Tampa Bay Black Heritage Festival, Florida Aquarium, Busch Gardens, International Plaza and Bay Street, St Pete Times Forum, Hyde Park Village, Ybor-City.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! on?

    Majoituspaikan LakeFront Manor Executive Estate -Wedding Venue and Home rental Packages soon! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.