Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. (Big Bear Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. (Big Bear Lake, Amerikan Yhdysvallat)

Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl.

Lakefront! Vene Dock Hot Tub NICE! Lähellä rinteitä nukkuu 11 *** Hanki 1 ILMAINEN YHTEINEN KAYAK / CRUISER-PYÖRÄ / PADDLE BOARD-VUOKRAUS 2 tunnin vuokra ja 15%: n alennus koko ryhmälle lisävuokrausta varten tällä mökillä ***SULJE SLOPES! LAKEFRONT - käyttökelpoinen BOAT DOCK, yksityinen poreallas ja takka'Viehättävä, hyvin sisustettu puhdas, mökin vuokraus. Tämä on koti-asunnon poissaolosta, se ei tunnu tyypillisestä mökin vuokrauksesta. ' Denise, maaliskuu 2018Awesome VIEWS! LAKEFRONT ja ihana sisustettu järvimökki! Tämä suuri Lakefront mökki kaasutakka, vene Dock on täydellinen perhe pako! Suuri poreallas järvinäköalalla. Upeat järvinäköalat kaikista päärakennuksen huoneista! Yksityinen, aidattu piha on saatavilla koirille. 3 vuode, 3 kylpyhuonetta Mökki koostuu 2 makuuhuoneen 2 kylpyhuoneen päärakennuksesta, jossa on erillinen 1 makuuhuoneen 1 kylpyhuone, jossa on yksityinen Master-sviitti, jossa on puunäkymät (yhdistetty päärakennukseen kannella.)SLEEPS 8 - 9 - 3 makuuhuonetta, 3 kylpyhuonettaPäärakennuksessa onMakuuhuone 1 KING Sänky, jossa on taulutelevisio ja näköala järvelle, erillinen vaatekaappi ja master-kylpyhuone. Makuuhuone 2 2 hengen kerrossänkyä plus twn Trundle kiinnitetty (nukkuu 5), jossa on taulutelevisio ja järvinäköala, pääsy kylpyhuoneeseen. Makuuhuone 3 (sijaitsee erillisessä yksityisessä Master-sviitissä, jossa on oma kylpyhuone) QUEEN-vuode ja queen-ulosvedettävä vuodesohva, jossa on taulutelevisio ja puunäkymät, jotka sijaitsevat erillisessä yksityisessä Master-sviitissä (4 ppl)ILMAINEN WI-FILakefrontKAUNIIT NÄKYMÄTPRIVATE HOT TUBBOAT DOCKFENCED YARD (Suuri koirille!)FLAT SCREEN TV: NKAASUASETUSLARGE DECKCHARCOAL BBQDVD: N & PELITPesukone / kuivuriKauniisti sisustettu avoin olohuone, jossa on kaasutakka yläkerrassa, on jaettu keittiöön ja ruokailutilaan sekä suihku / jauhehuoneeseen. Tällä tasolla on täysi kansi, jossa on ruokailualue ja BBQ, josta on näkymät järvelle. Olohuoneessa on kaasutakka, runsaasti istuimia ja taulutelevisio. DVD: t ja pelit ovat myös vieraiden käytettävissä, jotta he voivat nauttia oleskelunsa aikana. Main Lake talossa on 2 makuuhuonetta, joissa on 2 kylpyhuonetta, joissa on taulutelevisio molemmissa makuuhuoneissa ja monet upeat järvinäköalat jokaisesta huoneesta. Mukava kokoinen keittiö, jolta on näkymät järvelle, olohuone, josta on näköala järvelle, ja 2 makuuhuonetta, joista molemmissa on järvinäköala ja 1 täysi kylpyhuone yhdistää molemmat makuuhuoneet alakerrassa.TUPAKOINTI KIELLETTYNO GARAGE ACCESS- 3 - 4 AUTOMAATTINEN AUTOMAATTINENKaikki vuodevaatteetKaikissa kodeissa on tuoreita pyyhkeitä ja tuoreita liinavaatteita sekä runsaasti viihtyisiä huopia. Meidän oma siivousmiehemme on valmistanut tämän lomamökin saapumisasi varten ja puhdistaa lähtöäsi.Kaikki peruskeittiöt toimitetaan.Koiran ystävällinen (25 dollaria per koira per yö, 2 koiraa max)Lemmikkieläinten sänky pitää koirat pois huonekaluista.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl.

  • Onko majoituspaikassa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. uima-allas?

    Ei, Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl.?

    Kyllä, Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl.?

    Lähellä majoituspaikkaa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. sijaitsevat nähtävyydet ovat Big Bear Mountain, Snow Summit, Snow Valley Mountain Resort, Moonridge Animal Park, Big Bear City Airport, Bear Mountain, San Bernardino International Airport, Banning Municipal Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. on?

    Majoituspaikan Lakefront! Boat Dock, Hot Tub Views 3 Bedroom 3 Bath Sleeps 11 Ppl. peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.