Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! (Jacksonville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! (Jacksonville, Amerikan Yhdysvallat)

Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!

Palestiinajärven paras majoituspaikka lomaille, tapaamisille, tapahtumille, matkoille !!! Pelican Point Lake Estate on Texasin yksityisten pakopaikkojen luettelon kärjessä. Talo on 7600 neliömetriä ja siinä on 7 makuuhuonetta, 6 täyttä kylpyä, 2 puoli kylpyä ja nukkuu 20 ihmistä mukavasti (* 2 ylimääräistä henkilöä @ 50 dollaria / yö / kukin on sallittu, enintään 22). Kalusteet, sisustus, sängyt, liinavaatteet jne. On suunniteltu tarjoamaan ylellisyyttä, mutta eivät kuitenkaan ole liian muodollisia rentoutumiseen ja nauttimiseen. Siellä on poikkeuksellinen gourmet-keittiö, pelihuone, jossa on englantilainen pubibaari, biljardipöytä, pokeripöytä ja iso näyttö-tv. Ulkopuolella katettu terassi on erinomainen grilli ja ruokailutila, täydennettynä upea suolaisen veden uima-allas ja poreallas.Paikan päällä tapahtuvaa toimintaa varten meillä on vuokrattavissa 2 ponttoonivenettä ja 2 kajakkia, jotka kaikki sijaitsevat hissillä varustetussa venevajassa. Ensimmäisessä venevajassa on poikkeuksellisen suuri oleskelualue ja hyvin kalustettu, mukaan lukien keittiö, jossa on jääkaappi. Vuokralaisillamme on myös yksinoikeus käyttää toista venevajaamme, joka sijaitsee lähellämme olevaa toista järvenrantahotellia, kauniissa, 3/4 hehtaarin maisemoidussa puistossa, johon on hiljattain istutettu persikka- ja pekaanipähkinäpuita. Venevajassa on rakennettu moderni muotoilu. Siinä on kymmenen jalkakattoa, joka mahtuu ammattihiihtoveneisiin, joissa on tornit ja keskitetyt potkurit, jotka vaativat kehtohissejä; siinä on myös superkokoinen vesihiihtohissi. Kauniisti sisustettu jääkaapilla, se on ihanteellinen onnelliseen tuntiin ja / tai vesiesitysten järjestämiseen.Haluttaessa voit tuoda omat hiihto- ja bassoveneensä. Kahden venevajamme välissä meillä on kyky sijoittaa 4 venettä ja 4 vesiskootteria, jolloin sinulla voi olla oma kelluva armada, jolla on sormenpäällä pääsy vesiurheiluun!Niille, jotka eivät ole niin aktiivisia, käy kävelylle Pelican Point Lake Estaten puiden peittämiin puutarhoihin, joissa on atseleaa, koirapuuta ja magnolia, tarkkailemalla lintuja ja muuta villieläimiä (pelikaanit, Kanadan hanhet, haikara, egretit, kalju kotkat ja pöllöt ovat vain muutamia monista linnuista löytyviä lintuja). Sijaitsee avoimella vedellä, jolla ei ole lähistöllä tapahtuvaa kehitystä, tontit ovat avoimia karjatilamaita, jotka tarjoavat upea taustan runsaalle villieläimelle.Suunnitteletpa lomamatkaa, perheenyhdistämistä, alumnitapaamisia, häitä, yritystapahtumaa jne., Olemme varmoja, että Pelican Point Lake Estate ei petä. Nuori tai vanha, aktiivinen tai ei --- jokainen löytää jotain rakastettavaa Pelican Pointista!HUOMAUTUS: KAIKKI ERITYISET TAPAHTUMAT VAADITTAVAT VERBAALISTA KESKUSTELUA OMISTAJALLE ENNEN VARAUKSEN HYVÄKSYNNÄN VASTAAMISEKSI. ERIKOISEN TAPAHTUMAN YKSITYISKOHDASSA PERUSTAMAT LISÄMAKSUT MÄÄRITETTÄVÄT KESKUSTELUN aikana OMISTAJAN kanssa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!

  • Onko majoituspaikassa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! uima-allas?

    Kyllä, Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Ei, Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways!?

    Lähellä majoituspaikkaa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! sijaitsevat nähtävyydet ovat Tyler Pounds Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! on?

    Majoituspaikan Lake Palestine'S Best Property For Vacations, Reunions, Events, Get-Aways! peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.