Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Labrador Mountain House (Tully, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Labrador Mountain House (Tully, Amerikan Yhdysvallat)

Labrador Mountain House

Labradorin vuoristalo Tervetuloa! 1/4 mailin päässä lähimmästä naapurista yksityisellä tiellä metsässä, Ski Chalet vuoren huipulla, hiihtää sisään, hiihtää. Venytä 6 makuuhuoneeseen, harrasta uima-peliäsi parvella tai käpertyä katselutilassa olevan suuren tv-television edessä. Nauti myöhäiskeväästä, kesästä 28 m: n uima-allas, takka ja kauniit puutarhat ja sauna. Retkeily on runsaasti. Syracuse ja Cortland lähellä, 35 minuutin ajomatka. Koko talon vuokra mahtuu 16 vuodetta, mutta myös huoneita tai kokonaisia kerroksia on joskus saatavana.AvaruusTervetuloa! Neljännes mailin päässä lähimmästä naapurista yksityisellä kadulla metsässä, hengitä rauhaa ja hiljaisuutta. Ski Chalet vuoren huipulla, hiihtää sisään, hiihtää. Talvella tuo sukset, moottorikelkat, pujot kylpytynnyriin ja saunaan. Rentoudu ja katso lumisadetta tai tulitanssia, ojenna 6 makuuhuoneessa, harrasta uima-peliäsi parvella, nauti kirkkaista lintuista syöttölaitteilla tai käpertyä katselutilassa olevan suuren tv-television edessä. Nauti myöhäiskeväästä, kesästä ja alkusyksystä 28 jalkaa maanpinnan yläpuolella uima-allas, takka, kauniit puutarhat ja vielä enemmän erilaisia höyhenpeitteisiä ystäviä. Patikointia on runsaasti, haasteita varten tarjolla olevia karttoja tai tarjolla ylellisiä kävelyretkiä haluamastasi riippuen, kaikki lyhyen ajomatkan päässä. Syracuse ja Cortland lähellä, 35 minuutin ajomatkan päässä, tarjoavat ruokailu- ja viihdepaikkoja. Erinomainen paikka perhejuhlia, liikeretriittejä, häitä ja / tai muita erikoistapahtumia varten. Koko talon vuokra mahtuu 16 vuodetta, mutta myös huoneita tai kokonaisia kerroksia on joskus saatavana. Mountain Home on täynnä erityisiä kosketuksia, joita on liian paljon mainitsemista varten. Ruokaa voi ostaa odottamaan saapumistasi pyyntöäsi kohden, aamiaista, pakattuja lounaita ja illallisia voidaan antaa etukäteen. Tila suurelle ryhmälle hajauttamista varten, pöytä ruokasalissa 16, yksi kuistilla 6, kansi pöytä 6, pelipöytä parvella 4, oleskelutila olohuoneessa, parvi, katselutila, turvatarkastus kuisti, kuviamme puhu 1000 sanaa. Odotan innolla sinua!Vieras pääsyKoko talonvuokrauksena tulee olemaan muutama lukittu kaapit tai kaapit, autotalli lukitaan, mutta loput tila on sinun!Vuorovaikutus vieraiden kanssaOlemme lähellä, jos tarvitset meitä, ja vastaamme nopeasti. Tarvitset vain tekstiviestin ja voimme tarjota opastusta tai tulla tarvittaessa avuksi. Koko talonvuokrauksella kunnioitamme vierailusi ja annamme sinulle tilaa. Vierailusi kestosta riippuen saatamme joutua pysähtymään uima-altaan, porealtaan tai lintujen syöttölaitteen huoltoa varten, mutta annamme sinulle aina pään, ennen kuin tulemme työskentelemään aikataulun mukaan.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Kylpyamme (pyydettäessä)
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Labrador Mountain House

  • Onko majoituspaikassa Labrador Mountain House uima-allas?

    Kyllä, Labrador Mountain House tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Labrador Mountain House?

    Kyllä, Labrador Mountain House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Labrador Mountain House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Labrador Mountain House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Labrador Mountain House?

    Lähellä majoituspaikkaa Labrador Mountain House sijaitsevat nähtävyydet ovat Carrier Dome, Destiny USA, Greek Peak, Syracuse Hancock International Airport, Ithaca Tompkins Regional Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Labrador Mountain House on?

    Majoituspaikan Labrador Mountain House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.