Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento (Surano, Italia)

Koko talo/asunto La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento (Surano, Italia)

La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento

Tilintarkastustuomioistuin, koko talo Sijaitsee Suranon kylän historiallisen keskustan sydämessä, on itsenäinen asuntoratkaisu, joka on tilava suljettuun tuomioistuimeen yksinomaiseen käyttöön.Ihanteellinen ratkaisu pienten lasten perheille.Piha, noin 90 neliömetriä, on mukava katettu ruokailutila, jossa on pöytä ja tuolit. Talossa on kaksi makuuhuonetta, joista mahdollisuus lisätä vuode, huone, jossa vuodesohva, käytävä käytetään pukuhuone, iso olohuone / keittiö, jossa takka, sohva, joka kaksinkertaistaa kuin sänky 1piazza ja puoli ja tunnusomainen ainutlaatuinen parvi / makuuhuoneessa. Olohuone / keittiö on varustettu 4 poltinta, mikroaaltouuni, jääkaappi ja pakastin, kivi takka, suuri työtaso ja mobiili apukeittiöt.Huoneistossa on kaksi kylpyhuonetta, yksi pihalla ja yksi samassa kotelossa. Itse asiassa, kunnes noin 1960 se oli perinne Salento tekevät kylpyhuone huoneen ulkopuolella. Tilintarkastustuomioistuimen osalta huoneen kylpyhuone rakennettiin 70-luvulla 'vaatekaapista'; kylpyhuone säilyttää alkuperäiset pinnoitteet.Suorita majoitus pieni, mutta ihastuttava huone 700-luvun lopulla (ehkä työvälineiden suojaamiseksi). Huoneista on näkymät sisäpihalle 4: olohuone, eteinen, loppusiivous 700, kylpyhuone.Saneeraus tehtiin yrittäen pysyä ennallaan tuomioistuimen kehittymisen myötä, 700-luvun lopun pienestä holvikotelosta aina 1800-luvun puolivälissä olleisiin suuriin huoneisiin, joiden osaa sitten purettiin alas tilaa 60-luvun tasoisille kattorakenteille, joiden korkeus on kuitenkin 3,70 metriä.Korkeus aika sallii kotelon luontaisesti viileä kesällä ilman ilmastointi. Erityisen altistuminen pohjoistuulilta kasvaa silloin tuoreutta. Jopa väri, sisustus yrittää jäljittää kehityksestä aidon Salentine tyyli, very clean / perus, ja toivon tarjota vieraille polku 'ajan'. Vain 10 minuutin päässä kauniista Marina Castro Blue Flag on täydellinen majoitusvaihtoehto niille, jotka haluavat yksityisyyttä ja nauttia rentouttavasta lomasta vain muutaman kilometrin päässä tärkeimmistä matkailukohteille Salento. Muutaman askeleen päässä talosta sitten on kaikki mukavuudet kylä tarjoaa: voit mennä jalka käydä ostoksilla, mene baari, leipomo, ravintola / pizzeria, tupakkakauppa, kioski. Skootterit voi pysäköidä sisällä tuomioistuin kun auto viereisessä kaduilla. Pyynnöstä voit löytää viereisen autotallissa ratkaisu.Hinta on 4 hengelle, mutta lisämaksulla pääset viihtyisään majoitukseen enintään 8 hengelle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiLoistava  8.6 / 10
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluLoistava  8.7 / 10

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ranta- ja allaspyyhkeet
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Suihku
  3. Silitysvälineet
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento

  • Onko majoituspaikassa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento uima-allas?

    Ei, La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Kyllä, La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento pysäköintiä saatavilla?

    Ei, La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento?

    Lähellä majoituspaikkaa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento sijaitsevat nähtävyydet ovat Stazione Ferroviaria di Lecce, Torre dell'Orso, Torre San Giovanni, Porto Badisco, Pescoluse, San Foca Nord, Baia Verde, Anfiteatro Romano.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento on?

    Majoituspaikan La Corte Del Fattore - Casa Vacanza Salento peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.