Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä (Visalia, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä (Visalia, Amerikan Yhdysvallat)

Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä

Houkutteleva, mukava, pitkäaikainen oleskelu Apt lähellä keskustaa ja Medical Center Huomaa: Vrbo vaatii varauksen maksamisen kokonaisuudessaan ennen loman tekemistä. Jos aiot yöpyä yli 30 päivää, voit varata asunnon 30 päiväksi Vrbon kautta. Sitten voit pidentää oleskeluasi suoraan kanssani ja maksaa kuukausittain.Tämä erittäin viehättävästi sisustettu huoneisto on osa pientä huoneistokompleksia, joka on alle kilometrin päässä Visalian keskustasta, kongressikeskuksesta ja Kaweah Delta Health Care Hospital Hospital -alueelta. Rawhide-stadion on 3 korttelin päässä. Valokuvat ovat monista eri huoneistoista; kaikki kalustetut huoneistot ovat yhtä houkuttelevia ja niillä on käytännössä sama ulkoasu. Voit isännöidä missä tahansa kalustetuissa huoneistoissa. Suurin osa kalustettujen yksiköiden vuokralaisista on lääkäreitä tai muita ammattilaisia, jotka työskentelevät terveyskeskuksessa tai muissa Visalin yrityksissä.Internet, Netflix ja Sling TV, ja kaikki apuohjelmat ovat mukana. Poikkeus: Jos sähkölasku ylittää 80 dollaria missä tahansa kuukaudessa, ylimääräisen maksaa vieras.Elektroniset turvaportit. Yksi varattu, katettu parkkipaikka sisältyy hintaan. Lisäpysäköinti kadulla huoneistojen edessä on ilmainen.Siellä on jaettu oleskelutila, jolla on iso kaasugrilli, patiohuonekalut, sateenvarjot, ulkopelit.Huoneistoja tarjotaan alennuksella, koska ne ovat vain pitkäaikaista oleskelua varten. Huomaa: Vrbo vaatii varauksen maksamisen kokonaisuudessaan ennen loman tekemistä. Jos aiot yöpyä yli 30 päivää, voit varata asunnon 30 päiväksi Vrbon kautta. Sitten voit pidentää oleskeluasi suoraan kanssani ja maksaa kuukausittain. Yksiköissä on 2 makuuhuonetta, 1 kylpyhuone, olohuone, ruokasali, pesutupa, keittiö, pieni terassi tai parveke, varattu parkkipaikka, uusi maisema, turvavalaistus.Kaikissa yksiköissä on 5 kaapia, 3 kattotuuletin ja houkuttelevat kalusteet.Internet, kaapeli, apuohjelmat mukana. Poikkeus: Vieras maksaa lisää osan sähkölaskuista yli 80 dollaria kuukaudessa. Huomaa: Vrbo vaatii varauksen maksamisen kokonaisuudessaan ennen loman tekemistä. Jos aiot yöpyä yli 30 päivää, voit varata asunnon 30 päiväksi Vrbon kautta. Sitten voit pidentää oleskeluasi suoraan kanssani ja maksaa kuukausittain.Sisäuudistus valmistui heinäkuun 2017 aikana:Uudet keittiönkaapit, graniittiset,Uusi sarja, mikroaaltouuni ja jääkaappiUusi pesukone ja kuivaajaUudet kylpyhuonekaapit ja graniitti työtaso.Uusi kylpyamme laattojen ympäröimällä, uudet pesualtaat, hanat, peilit, kalusteet.Uudet ovet ja uusi kaunis lattia.Uudet energiatehokkaat ikkunat ja kaihtimet. Uudet jalkalistat ja maalaus.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä

  • Onko majoituspaikassa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä uima-allas?

    Ei, Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä?

    Kyllä, Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä?

    Lähellä majoituspaikkaa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä sijaitsevat nähtävyydet ovat Sequoian kansallispuisto, Visalia Municipal Airport, Kings Canyon National Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä on?

    Majoituspaikan Kuukausi tai enemmän? Edullinen, viehättävä, kätevä huoneisto on täällä peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.