Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access (Tahoe City, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access (Tahoe City, Amerikan Yhdysvallat)

Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access

Bearing Ranch - Dog Friendly - Yksityinen ranta - Kävele Tahoe Cityssä Koiraystävällinen - Kävele Tahoe Cityyn - Yksityinen ranta (vain kesällä)Tämä iso koti on kutsuva ja sisustettu runsaasti, ja siinä on runsaasti tilaa viihdyttämiseen sekä lämpimiä ja viihtyisiä paikkoja käpertyäkseen. Se tarjoaa molempien maailmojen parhaat puolet, tilava, harkiten sisustettu sisustus sekä paljon tutkittavaa ulkona kodin omistajan yhdistyksen oma laituri, nurmikko ja ranta-alue muutaman askeleen päässä. Se on kävelymatkan päässä Tahoe Citystä, Truckee-joesta ja kuuluisasta Sunnyside-ravintolasta. Polkupyörät ovat aivan kotiovellesi. Ensimmäisessä kerroksessa on useita mukavia oleskelutiloja, jotka kulkevat helposti toisesta. Olohuoneessa yhdistyvät mukavuus ja tyyli, muhkeat kalusteet, kaasutakka ja kivi-tulisija; viereisellä TV-alueella on suuri sohva ja verhoiltu tuoli sekä suuri taulutelevisio ja kaasulämmitteinen takka. Tämä oleskelutila siirtyy suurelle keittiölle; uudet laitteet ja pitkät graniittitasot helpottavat hienostuneen aterian valmistamista tai valmistaa välipaloja koko ryhmälle. Yksi ominaisuus, joka tekee tästä kodista erityisen viihdyttävän, on olohuoneen vieressä oleva baari; on helppo ravistaa muutamia cocktaileja ja viettää aikaa ystävien tai perheen kanssa. Kaikissa neljässä makuuhuoneessa on queen-vuoteet ja ne on sisustettu tyylikkäässä, modernissa maassa, jossa on koordinoivat verhot, vuodevaatteet ja vintage-taide. Ulkokokemus on aivan yhtä viehättävä kuin itse koti! Jos et halua mennä pitkälle, varjostetulla etuistuimella on grilli- ja patio-pöytä sekä oleskelualue, jossa on lämmitin. Lake Tahoe on vain korttelin päässä, ja saat suodatetut näkymät suoraan ikkunasta ulos! Jos kävelet alas rannalle, pääset Tahoe Sierra Estatesin alueelle. Tähän kuuluu suuri, pehmeä nurmikko, yksityinen ranta ja laituri.Tämä on koiraystävällinen talo, mutta koiran tuomiseksi sinun on maksettava 70 dollaria koiran maksu per koira, 2 koiran enimmäismäärä. Jos koet koiran maksamatta koiran maksua, saat sakon ja olet rikkonut sopimusta, joka voi johtaa siihen, että sinua pyydetään jättämään kiinteistö.Makuuhuone 1: QueenMakuuhuone 2: QueenMakuuhuone 3: QueenMakuuhuone 4: QueenLisämaksuihin sisältyvät siivousmaksu, hallintomaksu ja paikallinen siirtymävero. Lähtöaika on 10 AM.Jillian Schott CA BRE # 01800205Placer County Transient Occupancy Tax -palvelumaksu # 11605

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access

  • Onko majoituspaikassa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access uima-allas?

    Ei, Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access?

    Kyllä, Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access?

    Lähellä majoituspaikkaa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access sijaitsevat nähtävyydet ovat Northstar Ski Resort, Squaw Valley, Cable Car, Lake Tahoe, Boreal, Heavenly, Granlibakken, Tahoe City.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access on?

    Majoituspaikan Kutsuminen kodin lähellä Lake Beach Access peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.