Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking (Kinsale, Irlanti)

Koko talo/asunto Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking (Kinsale, Irlanti)

Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking

Kinsale, 2 Bed loma-asunto, upeat näkymät satamaan ja yksityinen pysäköinti Tämä upeasti aurinkoinen loma-asunto sijaitsee Kinsalerin arvostetussa Ardbrack Heightsissa Scillyn kylässä, kymmenen minuutin kävelymatkan päässä Kinsalein kaupungin ulkopuolelta. Valtava lattiasta kattoon, seinästä seinään-ikkunat mahdollistavat upeat merinäköalat makuuhuoneesta (aamiainen sängyssä merinäköalalla!) ja koko olohuone / ruokailutila. Pihalla oleva parveke, joka kulkee koko asunnon leveydellä, on täydellinen paikka rentouttavalle juomalle katsellen auringonlaskua tai vilkasta satamatoimintaa.Kaksi makuuhuonetta nukkuu neljä mukavasti ja hiljattain kunnostettu moderni keittiö on täysin varustettu ja sopii itsepalveluperiaatteella lomalle. Ainoat äänet, jotka kuulet tästä ominaisuudesta, ovat vedessä tai lintulaululla, mutta lyhyt kymmenen minuutin kävelymatka vie sinut Kinsale-keskustaan. Kinsale on irlantilaisten ja ulkomaisten matkailijoiden suosittu lomakeskus, joka tunnetaan monista gourmet-ravintoloistaan ja erinomaisista vapaa-ajan aktiviteeteistaan, kuten purjehdusta, merikuljetuksia ja golfia.Kinsale - sedate: Tämä kaupunki ei vain väitä olevansa Irlannin vanhin kaupunki, vaan se tunnetaan myös kansainvälisesti kaupungin ravintoloiden lukumäärästä ja laadusta. Se pidetään Irlannin gourmet-pääkaupungina, josta puuttuu pubeja ja ravintoloita jokaiseen makuun. Kuitenkin rento tai aktiivinen haluat olla lomallasi, Kinsale antaa sinun ottaa asiat omassa tahdissasi.Kinsale - Aktiivinen: Purjehdus, satamamatkat, kalastus ja valaiden katselu, golf, ratsastus, ammunta, jousiammunta, paintball, purjelautailu ja vesiurheilu - Kävely ja historialliset vierailut - Museot ja linnoitukset Vapaa-aika - Keramiikan työpajat - Lukemat - Taksi- ja bussimatkat. Kinsale-historia: Kiinsale-taistelu, joka taisteli vuonna 1601 Espanjan, Irlannin joukkojen ja Englannin armeijan välillä, oli käännekohta Irlannin historiassa. Satamaa vartioivat kaksi erittäin hienoa tähdenmuotoista linnoitusta, jotka rakennettiin 1700-luvulla: Charlesin linnoitus on tutustumisen arvoinen (opastettuja kierroksia). Katso myös vanha oikeustalo, nyt museo; Pyhän Multosen kirkko, rakennettu 13. vuosisadalla ja edelleen käytössä, ja ”Ranskan vankila”, 1500-luvun Desmondin linna. Tähän kiehtovaan kaupunkiin on opasvihkoilla merkitty matkailureitti. Ota matka myös Kinsalein vanhaan päähän upeaista kalliomaisemista. Juuri täällä Lusitania upposi vuonna 1915 ja menetti yli 1500 ihmistä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Kahvinkeitin
  4. Ruokailualue
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking

  • Onko majoituspaikassa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking uima-allas?

    Ei, Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking?

    Ei, Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking tarjoaa Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking?

    Lähellä majoituspaikkaa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking sijaitsevat nähtävyydet ovat Cork Airport, Cork Railway Station, Mahon Point Shopping Centre, Kinsale Harbour, Kinsale Ghost Tour, Charles Fort, The Irish Guide Dogs for the Blind Kinsale10, Ringaskiddy.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking on?

    Majoituspaikan Kinsale, 2 Bed Holiday Apartment, Stunning Harbour Views And Private Parking peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.