Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse (Guntersville, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse (Guntersville, Amerikan Yhdysvallat)

Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse

Pidä se kelalla. 4 mh rantahotelli, jossa on 2 liukumattoa Viehättävä, hiljattain remontoitu kodin minuutti kaikesta, joka on vielä kaukana kauniissa Point of Pines -järven rannalla. Kun veneramppi on naapuruston sisäänkäynnillä, pääsee kiinteistölle helposti vesitse. Talossa on oma venevaja, jossa on kaksi liukua omaan käyttöösi. Sinulla on kaikki mitä tarvitset nauttiaksesi rauhallisesta ajasta järvellä. Nauti kalastuksesta laiturista tai veneestä. Tarkkaile auringonlaskua veden yli kuunnellessasi lokit halkeilevan takkatilassa. Ota vaellus läheiseen Lake Guntersvillen osavaltion puistoon. Vie lapset leikkikentälle kaupungin puistossa. Tutustu kaikkiin ostoskohteisiin, joita Guntersville ja lähellä oleva Scottsboro tarjoavat, mukaan lukien surullisen surkea 'Unclaimed Baggage' -kauppa!-Omaisuus-Päämakuuhuoneessa on queen-näkymä vedelle ja puoli-kylpyamme. Toisessa makuuhuoneessa on näkymät veteen ja siinä on täysin täynnä sänkyjä. Kolmannessa makuuhuoneessa on queen-vuode. Neljäs makuuhuone sijaitsee alakerrassa ja siinä on kaksi parvi parivuodetta ja kaksi erillistä vuodetta. (Alakerran makuuhuoneeseen pääsee takapihan liukuovien lasiovien kautta. Sisävaiheita ei ole.) Olemme myös lisänneet vuodesohvan olohuoneeseen tarjotaksesi enemmän joustavuutta nukkumisvaihtoehtoihin. Kylpyhuoneessa on valtava kaakeloitu suihku. Kylpyhuone kaksi on rakennettu kahdelle erillisellä vedenkeittimellä, valtavalla erillisellä kylpyammeella ja kaakeloidulla suihkulla, jossa on vartalo-sumutin, käsin sauva ja kaksi suihkupäätä. Katso kuvat! Lomallesi tarjotaan runsaasti pörröisiä, raikkaita liinavaatteita.Mukavuuksiin kuuluu venevaja, propaanigrilli, palokammio, nopea wifi, Smart 4K -taulutelevisio sovelluksilla, joiden avulla voit käyttää olemassa olevia Amazon Prime-, Netflix- ja / tai Hulu-tilejä, Bluray / DVD-soitin, tehokas pesukone ja Kuivaaja, Keurig-kahvinkeitin, tankiton lämminvesivaraaja (joten et koskaan lopu kuumaa vettä kaikkien mukana olevien perheenjäsenten kanssa!), tonnia kortteja ja lautapelejä, pieni kirjakirjasto ja elokuvakokoelma. Keittiö on hyvin varustettu tarjoamaan kaikki tarpeesi loman aikana. Meillä on myös kaksi pesukone / kuivausrumpu, yksi sarja kummassakin kerroksessa. Tämän avulla voit helposti pysyä suureen ryhmään kuuluvien pyykkien suhteen ja estää portaiden nousemasta ylös ja alas pyykkiä varten.Kuvien melavene on myös käytettävissäsi. Kiinnitä se vain kun se ei ole käytössä, jotta se ei kellu pois. Uusi alumiinitelaatikkaat on lisätty uimaan pääsyn helpottamiseksi.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse

  • Onko majoituspaikassa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse uima-allas?

    Ei, Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse?

    Kyllä, Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse?

    Lähellä majoituspaikkaa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse sijaitsevat nähtävyydet ovat Spring Valley Beach, Cathedral Caverns State Park, Northeast Alabama Regional Airport, Mary G. Hardin Center for the Cultural Arts.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse on?

    Majoituspaikan Keepin It Reel. 4 Br Waterfront Home With 2 Slip Boathouse peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.