Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 (Conwy, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 (Conwy, Iso-Britannia)

Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030

Jasmin Mökki, CONWY Tämä lemmikkieläinystävällinen, 2 hengen terassimökki kätkeytyy linnanmuurien alla historiallisessa Pohjois-Walesin satamakaupungissa Conwyssä vain rannikon varrella Llandudnoa ja lyhyen ajomatkan päässä Snowdonia National Park -puistosta.Jasmin Cottage on hieno pääterassimökki, joka sijaitsee toivotulla paikalla laiturilla, Conwyn linnan muurien alla. Mökki tarjoaa häikäisevän panoraamanäkymän satamaan ja tarjoaa helpon pääsyn kaupungin pubeihin, ravintoloihin ja kauppoihin. Tämä on täydellinen romanttinen retriitti pariskunnille, ja kauniiseen majoitukseen kuuluu avoin oleskelutila, jossa on suuri monipolttoaineliesi ja uskomattoman mukavat ylisuuret nojatuolit. Makuuhuoneessa on super king-size-vuode näköalalla joelle ja ylellinen kylpyhuone, jossa on lattialämmitys. Kauniit rannat, purjehdus, vesiurheilu, kävely, pyöräily, upea rannikko ja vuoret ovat helpon matkan päässä tästä upea lomapaikka, loistava valinta milloin tahansa vuoden aikaan.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys monipolttoaineella varustettu liesi. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi, astianpesukone, TV ilmaisella näkymällä, DVD, CD, WiFi. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus kiukaan sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Pysäköinti maastossa 1 pienelle autolle. Lisäpysäköinti lähellä. Pieni piha takana huonekaluilla ja BBQ. Yksi hyvin käyttäytyvä koira tervetullut. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa ja pubi 5 minuutin kävelymatka. Huomaa: Vain käsivarret.Alue: Kuuluisa kuoroistaan, upeista vuorijonoistaan ja kauniista laaksoistaan, tässä upeassa maassa on jokaiselle jotakin. Snowdoniasta Pohjois-Walesissa Brecon Beaconien ja Pembrokeshiren rannikon eteläpuolella.Kaupunki: Conwyn maailmanperintökohde on vilkkaan toiminnan keskus, joka sisältää festivaaleja ja messuja, musiikkikappaleita, taidegallerioita ja upeita historiallisia nähtävyyksiä. Conwyllä on joitain ylpeitä historiallisia perinteitä, kuten Honey Fair, Siemenmessut ja Gwledd Conwy Feast lokakuussa. Maailmankuulu historiallisesta ja arkkitehtonisesta perinnöstään, täältä löytyy myös upea valikoima erikoisliikkeitä, ravintoloita ja hotelleja. Kaupunki rakennettiin kuningas Edward I: lle vuosina 1283 - 87, ja Conwyn linna tunnustetaan yhdeksi keskiaikaisen sotilaallisen arkkitehtuurin poikkeuksellisimmista voittokohdista sen erottuvan, pitkänomaisen muodon, kahdeksan valtavan tornin, kahden barbikaanin ja upean keulamaisen salin takia. . Snowdonia National Park, puhtaat hiekkarannat ja upeat maisemat ovat kaikki lähellä tätä kiehtovaa kaupunkia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030

  • Onko majoituspaikassa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 uima-allas?

    Ei, Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030?

    Kyllä, Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030?

    Lähellä majoituspaikkaa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 sijaitsevat nähtävyydet ovat Wirral, Conwy Castle, Conwy Suspension Bridge, Quay House, Llandudno Transport Festival, Venue Cymru, Llandudno christmas fayre, Llandudno Toy and Train Fair.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 on?

    Majoituspaikan Jasmin Cottage, Pet Friendly, With Open Fire In Conwy, Ref 939030 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.