Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano (Pienza, Italia)

Koko talo/asunto Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano (Pienza, Italia)

Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano

Iperbolen maalaistalo, Pienzan ja Montepulcianon välissä Talo nukkuu mukavasti 11 henkilöä 5 kahden hengen huonetta ja 1 yhden (täysi sänky), joista jokaisella on oma kylpyhuone. Makuuhuoneissa on ilmastointi. Pohjakerroksen oleskelutila on 120 neliömetriä. avoin tila, jonka toisella puolella on keittiöalue, kaksi ammattikäyttöön tarkoitettua uunia, 6 polttimen, höyrylaitteen ja 3 pesuallasta, kaksi ruokapöytää, joissa on enintään 12 vierasta, ja oleskelualue vastakkaisella puolella, jossa on viehättävä kivitakka ja ranskalaiset ikkunat, joissa on suora pääsy suojattuun kivipinnoitettuun terassille, jossa pöytä mahtuu korkeintaan 12 hengelle. On pingispöytä, jalkapallo pöytä, kaksi maastopyörät ja kaksi Racers. Ja paljon on leluja lapsille jopa 6 vuotias. Seimi, syöttötuoli, lasten sänky voidaan toimittaa.PALVELUT JA PALVELUT- Tervetuloa viinipullo ja nibbles-A / C-Vapaa wi-fi-TV-Pesukone- Hiustenkuivaaja jokaisessa kylpyhuoneessa-Kylpypakkaus-Lämmitys- Päivittäinen siivouspalvelu-Pienet liinavaatteet ja pyyhkeiden vaihto-Garden huolto-Puu takka, uuni ja grilliHuvilassa voi majoittua 11 vierasta:1 dbl. makuuhuoneessa on king-size-vuode ja oma kylpyhuone, jossa on 2 suihkua ja 2 pesuallasta.1 dbl. makuuhuoneessa on king-size-vuode ja oma kylpyhuone, jossa on poreamme, suihku ja dbl. antiikki pesuallas.1 dbl. Makuuhuone, koristeltu kultaiset lehdet ja antiikki Sisilian laatat, king-size-vuode ja pieni kylpyhuone suihkulla.1 dbl. makuuhuoneessa on marmorinen takka ja oma kylpyhuone 2 suihkulla.1 makuuhuone, jossa on 2 täysikokoista vuodetta ja oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme ja suihku.1 yhden hengen makuuhuone, jossa on täysikokoinen vuode ja oma kylpyhuone, jossa on suihku. Toiminta pyynnöstä:KotitaloustuntiKeittoluokka lapsillePizzan valmistusTruffelin metsästysJooga-luokkaQi-Gong-luokkaPilates-luokkaHieronta (Shiatsu, Abhyangam, ruotsi, jalka)Henkilökohtainen valmentaja (Kick nyrkkeily intensiivinen koulutus henkilökohtainen kouluttajaItsepuolustuksellinen intensiivikoulutus henkilökohtaisen kouluttajan kanssaMaastopyöräretketKuumailmapallokierroksetVeden väri ja maalausluokka 'Kuva-työpajaViinitilat ja viininmaistelu Montepulcianossa ja Montalcinossa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Kasino
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano

  • Onko majoituspaikassa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano uima-allas?

    Kyllä, Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano?

    Kyllä, Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano?

    Lähellä majoituspaikkaa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano sijaitsevat nähtävyydet ovat Bagno Vignoni, Cascate del Mulino, Piazza del Campo, Santuario della Madonna di San Biagio, Sant Anna di Camprena, Monte Amiata, San Vigilio, Siena Railway Station.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano on?

    Majoituspaikan Iperbole Countryhouse, Villa With Pool Between Pienza And Montepulciano peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.