Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km (Bagheria, Italia)

Koko talo/asunto Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km (Bagheria, Italia)

Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km

VILLA LAURA MARIE-HENGITTÄMINEN MERENKÄSITTELY-RIIPPUMATON VILLA-62-ARVOSTELUT-PALERMO @ 25KM Itsenäinen huvila merelle katsomalla henkeäsalpaavat näkymät rannalle. Suora pääsy kiviselle rannikolle kiinteistön vieressä. Erittäin yksityinen ja hiljainen. Sijaitsee Mongerbinossa, 25 km päässä Palermosta. Strategisella paikalla on tavoittaa monia taiteellisesti ja kulttuurisesti kiinnostavia kaupunkeja ja muita kohteita: Monreale, Cefalù, Solunto, Bagheria. Agrigento ja sen temppelit ovat tunnin päässä. Hyvin lähellä Mongerbinoa ovat satamat, kuten Porticello ja Aspra, upea tuoreen kalan ostamiseen. Vain 50 metrin päässä on pääsy Monte Catalfanon puistoon, joka on hieno retkeilyyn. Taloa ympäröi kokonaan mukava puutarha ja siinä on erittäin iso terassi, joka on jaettu kahteen osaan; Toinen puoli on auringonvalossa, ja sieltä on kauniit näkymät Capo Zafferanoon. Toista puolta suojaa teltta, joka antaa sinulle yksityisyyttä. Talon sisäpinta on uusittu ja siinä on iso ja erittäin aurinkoinen olohuone, keittiö, makuuhuone ja kaksi muuta makuuhuonetta. Kahdessa makuuhuoneessa on henkeäsalpaavat näkymät merelle. Tietenkin kylpyhuone suihkulla. Taloa ympäröivät ikkunat, ja sinulla on kaunis näkymä minne ikinä katsotkin. On suositeltavaa, että sinulla on auto, koska lähin keskusta on 3 km: n päässä.Laatukonseptimme: Villa Marie Marie -vuokraus, toteutetaan suoraan omistajien toimesta. Nautimme talosta muutamia viikkoja vuoden aikana ja yritämme parantaa sitä jatkuvasti. Rakastamme taloa ja toivomme, että tämä tunne saavuttaa vieraamme, kun he jäävät huvilaan.Tässä on joitain asioita, jotka voimme vakuuttaa sinulle:- Mitä näet (valokuvissa), mitä saat- Talon tarkka puhdistus ennen saapumista.- Henkilö, joka tervehtii sinua talossa (yleensä omistajat), näyttää sinulle huvilan, selittää sinulle kaiken mitä sinun tarvitsee tietää ja vastaa kaikkiin kysymyksiin. Kirjalliset ohjeet talosta.- Omistaja voi vastata kaikkiin kysymyksiin varausprosessin aikana ja jopa sen jälkeen.- Talossa on paljon valkokankaita ja karttoja Sisiliasta ja Mongerbinoa ympäröivästä alueesta. 50 metrin päässä huvilamme on pääsy Monte Catalfano -puistoon. Jotkut polut vievät teidät Välimeren pensaikkoon ja antavat sinun seurata rannikon yläpuolella Capo Zafferanon, Aspra-kylän ja Bagherian kaupungin kanssa.Juna Palermoon: Jos haluat välttää auton käyttöä saapuessaan Palermoon, päästä Bagherian tai Santa Flavia -asemalle, pysäköidä auto ja saapua kaupunkiin 10-15 minuutissa

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Terassi
  3. Savuttomia huoneita
  4. Wi-Fi aulassa
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km

  • Onko majoituspaikassa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km uima-allas?

    Ei, Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km?

    Ei, Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km?

    Lähellä majoituspaikkaa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km sijaitsevat nähtävyydet ovat Mondello, Aeroporto di Palermo Falcone E Borsellino, Porto di Palermo, Teatro Massimo, Capo Playa, Duomo di Cefalù, Catacombe dei Cappuccini, Mondello.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km on?

    Majoituspaikan Independent Villa-Breathtaking View-Garden-Palermo@25Km peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.