Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain (Whistler, Kanada)

Koko talo/asunto Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain (Whistler, Kanada)

Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain

Suuri 3 makuuhuone (2 makuuhuonetta ja parvi) Glacier Lodge -hotellissa ** Huomioithan, että maanalainen parkkipinnoitus jatkuu toukokuusta lokakuuhun 2019. Rajoitettu pysäköintimahdollisuus ensimmäisellä kerralla palvellaan on edelleen käytettävissä. Koko rakennuksessa saattaa esiintyä melun häiriöitä kello 8–5 arkipäivisin. Kysy lisätietoja, jos olet huolissaan. Yksi parhaista SKI IN SKI OUT -paikoista Whistlerissä. Nauti täysin varustellun 3 makuuhuoneen (2 makuuhuoneen ja parvi vuode) mukavuuksilla. Nauti keskeisestä sijainnistamme Upper Village -alueella, joka antaa sinulle sekä ravintoloiden ja ostosmahdollisuuksien ovelle-portaasi kuin välittömän pääsyn Whistler- ja Blackcomb Mountain -hissitiloihin, joissa voit luoda uskomatonta elämää muistoja!Tämä upea hotelli sisältää:SKI IN SKI OUT OMAISUUS. Vuodepaikkoja 8Fantastic location - kävele kaikkiin tapahtumapaikkoihin, ravintoloihin, kauppoihin jne2 makuuhuonetta ja suuri makuuhuone parvellaMakuuhuoneessa on 2 queen beds, toisessa makuuhuoneessa on kuningas tai jaettu kaksoset, parvella on jaettu kaksoset tai king- ja queen-vuodesohva olohuoneessa2 kylpyhuonetta (oma päämakuuhuone ja eteinen)KaasutakkaIlmainen langaton nopea internetyhteysSuuri oma terassi näköalalla Blackcomb-vuoren pohjaanUUSI ULKOPUOLISET KUIVAT JA POOLAlennushinnatConcierge-palvelu Tarjoamme vieraillemme auttamaan kuljetuksen järjestämisessä lomakeskukseen, laitteiden vuokria, päivällisvarauksia, hiihtokoulutunteja, järjestämään ja ostamaan hissilippuja puolestasi, ennen saapumista ruokakauppaan, lastenhoitoon, kylpyläpalveluihin ja muihin , niin että sinulla on huoleton ja rentouttava loma. Kun teet varauksen, concierge-palveluun otamme yhteyttä, jotta voit auttaa kaikkia tarpeitasi ja kysymyksiäsi.Kuvittele, tulet Whistleriin lämpimään, kodikkaaseen kotiin, jossa on tulipalo, ruokakaapit kaappeissa ja juomasi, joka on jäähdytetty jääkaapissa. Hissiliput on järjestetty, hiihtovälineet on järjestetty, päivällisvaraus tehdään ja kiireellisin päätös on tehdä, onko kylpytynnyri ennen tai jälkeen kävellä kylän ympäri.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Ilmastointi
Liikuntamahdollisuudet
  1. Urheilumahdollisuus

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain

  • Onko majoituspaikassa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain uima-allas?

    Kyllä, Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain?

    Ei, Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain?

    Lähellä majoituspaikkaa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain sijaitsevat nähtävyydet ovat Whistler Blackcomb, Whistler Village, Black Tusk Gallery, Squamish Lil'wat Cultural Centre, Whistler Bungee, Whistler Museum and Archives, Peak 2 Peak Gondola, Whistler Ziptrek Ecotours.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain on?

    Majoituspaikan Incredibly Spacious 3 Bedroom, 2 Bathroom Condo At The Base Of Blackcomb Mountain peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.