Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut (Santa Maria da Feira, Portugali)

Koko talo/asunto in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut (Santa Maria da Feira, Portugali)

in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut

Hiljaisuudessa pieni kylä, rannat lähellä, satama 15 minuuttia. Asunto sijoitettu taloon ja maaseudulle.Ihanteellinen paikka perheille tai kaveriporukalle, joka voi nauttia tilojen itsenäisyydestä, ylläpitämällä yksityisyyttä ystävien tai perheiden välillä.Kiinteistö on osa kahden makuuhuoneen talo, jossa on kaksi makuuhuonetta, kylpyhuone, täysin varustettu keittiö ja olohuone. Talossa on Wifi.Talo sijaitsee Santa Maria da Feira-kaupungissa, jossa keskiaikainen Journey tapahtuu ja muita kulttuuritoimintaa ja etuoikeutettu paikka tutustua alueen eri rantoihin. Talotyyppi T2 - 2 makuuhuonetta. Yksi makuuhuone, jossa parivuode ja toisessa kaksi erillistä vuodetta. Olohuoneessa on vuodesohva kahdelle hengelle. Se sijaitsee 15 minuutin päässä kaupungin PORTO, jossa voit käydä: kuuluisa CAVES DO VINHO DO PORTO; - ottaa veneretken Douro-joella; tai jopa hauskaa yöllä, että kaupunki tarjoaa.On välttämätöntä käydä MEDIEVAL Santa Maria da Feiran kaupungissa, joka on vain 500 metrin päässä, etenkin CASTELO MEDIEVAL, jossa keskiaikaiset messut järjestetään AUGUSTissa, matkailijoiden vieraillessa. Huomio myös REGIONAL SWEETS: iin. Lähistöllä on Ovar ja sen kalastajan ranta - Furadouro, Espinho, Cortegaça ja Esmoriz. Ouras kaupungeissa voi käydä, kuten:AVEIRO, joka on 40 kilometrin päässä ja on vierailun arvoinen, koska se on merta, naurua, on MOLE EGGS (erittäin hyvä) ja sillä on paljon viehätystä, kanavilla ja monilla salinasuuksilla. GUIMARES, vain 50 km, kansallisuuden ja kulttuuripääkaupunki kehto vuonna 2012, BRAGA, kauniiden barokkityylisten kirkkojen kaupunki. Lyhyesti sanottuna: Talossa on kolme olennaista etua: 1. sijainnin auto-tietien vieressä; 2º Erinomainen paikka levätä (puoli maata) ja samanaikaisesti hauskanpitoa / viihdettä (Maria da Feira) on 2 minuuttia autolla ja lähinnä viikonloppuisin koko vuoden lukuisia baareja ja diskot elävöittää nuoria ja kaikki sunnuntaiaamuisin voit osallistua Europarque-toimintaan ammattilaisten johdolla; 3. Rannat ovat jo lähellä.Paras seikkailu matkailukohde Passadiços do Paiva- Arouca.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut

  • Onko majoituspaikassa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut uima-allas?

    Ei, in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut?

    Ei, in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut?

    Lähellä majoituspaikkaa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut sijaitsevat nähtävyydet ovat Ribeira, Baixa, Francisco Sá Carneiron lentokenttä, Carneiro beach, Ponte Dom Luís I, Campanhã train station, Estação Saõ Bento, Se Catedral.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut on?

    Majoituspaikan in the tranquility of a small village, beaches and the city of Porto to 15 minut peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.