Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment (Marienberg, Saksa)

Koko talo/asunto In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment (Marienberg, Saksa)

In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment

Erzgebirge vuonna historiallisen. Keskustassa Marienberg löydät **** Huoneisto Meidän 2 huoneen huoneisto on moderni ja mukava. Sinulla on täydellinen keittiö, jossa astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, mikroaaltouuni, vedenkeitin, liesi. United astiat, lasit, kattilat ja ruokailuvälineet on runsaasti. Ruokailuvälineet, myös mausteita, teetä, sokeria, nähdä ennen. Suuri ruokapöytä neljä nojatuolia ovat lähellä keittokomero. Viihtyisä oleskelualue kutsuu sinut rentoutumaan. Monien valot voi tuottaa halutun valon aina. Istut edessä lattiasta kattoon ulottuvat ikkunat. Sieltä voit tutustua pieneen vihreään puutarhaan. Sohva voidaan käyttää lisävuoteen. You (HD) TV, DVD, radio CD. Pyynnöstä tarjoamme levyjä käytettäväksi. Ilmainen Wi-Fi.Kylpyhuone, suihku ja wc on moderni, on runsaasti koukkuja ja hyllyjä ja hiustenkuivaaja. Pyyhkeet ovat käytettävissä sinulle ja vaihdetaan asiakkaan toiveiden mukaan. Makuuhuoneessa on suuri mukava sänky (2mx2m) ja back-ystävällinen patjat, sängynpäädyt, korkeussäätö ja lukulamput. Mukavasti kalustettuLukunurkkaus ja paljon kirjoja kutsuvat rentoutumaan. Täyden peili ja turvallinen voidaan käyttää. Lisävuodevaatteiden me mielellään käytettävissä. Sängyt on tehty.Huoneistossa on pieni eteinen. Koska sinulla ei ole parveketta, voit olla iso erillinen osa kattoterassi. 2 Stock yksin käyttöä. Näihin pääsee kapealla kierreportaalla. Sinulla on pöytä ja moniasentoiset nojatuolit. Grilli ja sateenvarjo ovat käytettävissä. Runsas aamiainen on saatavilla pyynnöstä tässä take meidän Erzgebirgisch-aamiainen takkahuone yksi.Se sijaitsee keskeisellä paikalla historiallisessa keskustassa hiljaisella sivukadulla 5 minuutissa. Olet Kauneimmat markkinoilla. Sinulla on hyvät bussiyhteydet ympäröivälle alueelleModerni vesipuisto 'Aqua Marien' on 10 minuutin kävelymatka, se on hyvin erikoinen lomaelämyksiä. Hyvinvointi ja terveys hoidot ovat myös 7 km Thermal mahdollista.Ne ovat mitä erilaisimpia retkiä valita. Erityiset tavoitteet ovat Seiffen - Toyland, The Greifensteine ​​luontoon vaiheessa vuoren kaupunkeihin Annaberg, Wolkenstein, Freiberg, Schwarzenberg. On mielenkiintoista meidän alue kaivos hiilen ja luonnon ystäville. Useita ja erilaisia ​​museoita löytyy läheisyydessä. Seuraavaksi tavoitteet ovat Dresden, Leipzig, Zwickau, Praha, Karlovy Vary.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment

  • Onko majoituspaikassa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment uima-allas?

    Ei, In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment?

    Ei, In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment?

    Lähellä majoituspaikkaa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment sijaitsevat nähtävyydet ovat Wave-Gotik-Treffen, Alex Galerie Roter Turm, Ratskeller, Don, Borna, Skiáreal Novako, Museum sächsisch böhmisches Erzgebirge im Bergmagazin, Silbertherme.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment on?

    Majoituspaikan In The Erzgebirge In Histor. Town Center Of Marienberg You Will Find Our Apartment peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.