Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table (Port Ludlow, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table (Port Ludlow, Amerikan Yhdysvallat)

Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table

Upeat näkymät Soundiin, jossa on kylpytynnyri ja biljardipöytä Olympus View HomeKalenterimme päivitetään reaaliaikaisesti ja meidän yöpymiset näytetään tarkasti. Syötä vain haluamasi päivämäärät ja napsauta 'Varaa nyt!'Nauti upeista näkymistä Puget Soundiin tästä Port Ludlowin kodista. Täysin kalustetussa kodissa on parvi, ja siinä on kaikki mitä voitte toivoa merenrannalla. Kanssa kannella ja kävelytie alas veteen, sinulla on runsaasti mahdollisuuksia ottaa loistoa alueella. Istu alas ja rentoudu katettu ulkokylpytynnyri, josta on näkymät Admiraliteetin sisääntuloon. Takaisin sisätiloissa kannattaa hyödyntää painotila, biljardipöytä ja kaukoputki. Mikä on lähistöllä:Hotelli sijaitsee aivan Puget Soundin ja Mats Mats Bayn välissä, ja sinut on täysin perustettu nauttimaan alueen rannoista. Port Ludlow on vain kahden kilometrin päässä etelään ravintoloista ja kahviloista. Ludlow Falls Interpretive Trail on myös lähellä luonnonkaunis puoli kilometrin silmukka kävellä.Tiedettävä:Ilmainen WiFiTäydellinen keittiö, jossa on astianpesukoneYläkerran parvi ja king-vuode pääsee portaita pitkinSinun on otettava meihin yhteyttä, jos haluat lisätä varauksen useampaan kuin yhteen koiraan. 20 dollaria per koira, per yö. Jos lemmikkieläimet ovat sallittuja, ensimmäisen koiran maksu sisällytetään lueteltuun kokonaiskustannukseen.Pysäköinti Huomautuksia: Ajotieltä pysäköinti sopii mukavasti kolmeen keskikokoiseen ajoneuvoon. Pääsy veteen: portaat rannalleVahinkovakuutus: Tälle kiinteistölle tekemäsi varauksen kokonaiskustannukset sisältävät öisin tapahtuvan vahinkojen luopumismaksun (”hallinta”) sekä mahdolliset verot (verovelvollisuudesta luopuminen). (Alennusta voidaan soveltaa vähintään 28 yön oleskeluihin, jos se on sallittua.)Vahinkovakuutus kattaa sinulta jopa 2000 dollarin vahingot kiinteistölle tai sen sisällölle (kuten huonekalut, kalusteet ja laitteet) vahingossa, kunhan ilmoitat tapahtumasta isännälle ennen lähtöä. Vahinkovakuutusmaksu eliminoi perinteisen vakuuden tarpeen.Lisätietoja voi ladata kassasivun 'Vuokrasopimus'.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table

  • Onko majoituspaikassa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table uima-allas?

    Ei, Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table?

    Kyllä, Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table?

    Lähellä majoituspaikkaa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table sijaitsevat nähtävyydet ovat Seattle Center, Space Needle, Kerry Park, University District, KeyArena at Seattle Center, Port of Seattle, Seattle Aquarium, Central Waterfront.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table on?

    Majoituspaikan Impeccable Views Of The Sound Complete With Hot Tub & Pool Table peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.