Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature (Fågelmara, Ruotsi)

Koko talo/asunto Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature (Fågelmara, Ruotsi)

Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature

Idyllinen pieni maatila, perheystävällinen rauhassa luonnon keskellä Hemmottele itseäsi rentoutumista ja rauhoittumista ja rauhallisen loman meidän talo, kaukana hälinästä, lopussa soratietä metsässä.Kuuletko tuulen puissa ja lintujen viserrystä. Hämärässä villi asukkaat viereisen metsät voivat pysähtyä on lähes kaksikymmentä tuhatta neliömetriä juoni tilalla, peuroja, kettuja ja jopa hirviä. Yöllä kuulet pöllöt kutsuvan, päivällä näyttää petolintuja kuten kotkia, hiiri ja punainen leija liidellä majesteetillisesti taivaalla. Talo sijaitsee suuri, ympäröivät metsät maa, lähellä luonnonsuojelualuetta 'Höga hiekkaa' mäntymetsän paljon mustikka pensaat ja monia kauniita patikointireittejä, u. A. 'Blekingeleden'.Huolimatta idyllisellä ja häiriötön paikalla keskellä luontoa, se ei ole kaukana sivistyksen, saada päivittäin välttämättömyys helposti ja nopeasti. Muutaman minuutin päässä pyörällä on u. A. viehättävä Ostseeküstenort Kristian Opel hiekkaranta, marina, ruokakauppa, ravintola ja kahvila sekä paikka Brömsebro kanssa savustamossa ja kala kahvila. Vuonna Fågelmara vuonna neljän ja puolen kilometrin päässä, on toinen ruokakauppa ja pizzeria.Lähin suuri kaupunki, Jämjö, supermarket, pankkiautomaatti, apteekki, lääkäri ja pizzeria pääsee neljännes tunnin ajomatkan.Talo tarjoaa pohjakerroksessa viihtyisä olohuone, keittiö, ruokailutila ja wc. Yläkerrassa makuuhuone parivuoteella, makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta ja täysin uusittu keväällä 2018 kylpyhuone, jossa wc ja suihku. Lisäksi sänky on yhdistää yläkerran.Puutarha kutsuu ulkona sekä nauttia kesäiltaisin ilta-auringossa. Ominaisuus tarjoaa kesällä aurinko aamusta iltaan, vaan etsiä aina mahdollisuus varjoisia paikkoja.Sillä sadepäivinä on saatavilla olohuoneessa tv DVD-soitin ja Saksan satelliitti kanavat.Spontaaniin retkiä rannalle, satamaan tai miksi ei seistä illallisen ravintolaan Kristian Opel useita polkupyöriä eri kokoja ilmaiseksi.Tupakointi tässä vanhassa puutalossa ei ole sallittua, mutta lemmikit ovat tervetulleita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Ilmastointi
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature

  • Onko majoituspaikassa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature uima-allas?

    Ei, Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Kyllä, Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature?

    Lähellä majoituspaikkaa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature sijaitsevat nähtävyydet ovat Kalmar Slott, Ronneby Brunnspark, Amiralitetskyrkan och Rosenbom, Bergslagen, Barnens Gård, Björkholmen, Kalmarin tuomiokirkko, Boda Borg Karlskrona.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature on?

    Majoituspaikan Idyllic Little Farm, Family Friendly Undisturbed In The Middle Of Nature peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.