Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views (Saint-Crépin-de-Richemont, Ranska)

Koko talo/asunto Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views (Saint-Crépin-de-Richemont, Ranska)

Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views

Ihanteellinen pariskunnille - Gite Alpeilla ja upeat näkymät x Talo on muunnettu navetta ja aitta jaettu kahteen huoneistoa yhteenomistajille ja toinen vieraille. Omaisuus on sisustettu korkeatasoisesti henkeäsalpaavat näkymät ympäröivään maaseutuun. Aurinkotuoleja. puutarha pöytä ja tuolit tarjotaan vieraille mukavuutta joten voit viettää päiviä rentoutuen uima-altaan ympärillä, sisäpihalle tai perusteet nauttien rauhasta ja hiljaisuudesta. BBQ annetaan sisäpihalla. Huoneistossa on yksi iso makuuhuone, olohuone / ruokailutila, keittiö, suihkuhuone ja aulassa ovet avautuvat pihalle ja muutaman askeleen päässä uima-allas. Allas on 10 x 4 metriä ja on yksityinen, mutta jakaa omistajille otteeseen. On kaunis näköala-allas, joka on katettu alue tulisi haluat syödä ympäri allas. Ulkona syöminen ja ostokset ei ole ongelma, koska olemme 5 minuutin ajomatkan päässä Brantome, Venetsian Perigord joka on pieni markkina kaupunki ympäröi hitaasti virtaavan joenDronnen. Toisella puolella Rive on loisto upea yhdeksäs luvulla luostarin ja vanhin kellotorni Ranskassa. Toisaalta on kapeiden katujen labyrinttiin, jossa on runsaasti ravintoloita, baareja ja kauppoja. Vilkas markkina täyttää kaupunkiin joka perjantaiaamuna, josta voi ostaa kaikenlaisia, tuottaa, vaatteita, koruja, matkamuistoja. Toimintaan kuuluu, Kanoottien, veneretkiä, kalastus, tennis, kiipeily, ratsastus. On kunnallinen golfkenttä 20 min päässä Perigueux joka on pääkaupunki Dordogne. Perigueux on vilkas kaupunki, joka on musiikkifestivaaleja, yö markkinoilla, kaupat, museot, galleriat sekä runsaasti ravintoloita ja baareja. Melko pieni kaupunki Bourdeilles on noin 15 minuutin päässä, jossa on upea linna, ravintoloita ja kanootti vuokraus. St Crepin de Richemont voit matkustaa etelään vierailla antiikin kaupunkien Sarlat, Montignac ja Souillac ja joen Dordogne. On monia luolia käydä matkalla myös. Perigueux on läänin kaupungin Dordogne ja on markkinat keskiviikkoisin ja lauantaisin. Piegut on suuret markkinat keskiviikkoisin ja markkinoille Brantome on joka perjantai. St Esteph sijaitsee melko ihmisen ranta järven pedloes, kahvilat jne On monia järviä, jos haluat kalastaa. Paikallisesti on kalliokiipeilyä ja ratsastusta. Huoneistossa on keskuslämmitys, jos tarvitaan, mutta tämä edellyttää erillistä maksua. Normaalisti tämä ei ole välttämätöntä kauden aikana.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Lapsille
  1. Leikkipaikka
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views

  • Onko majoituspaikassa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views uima-allas?

    Kyllä, Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views?

    Ei, Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views?

    Lähellä majoituspaikkaa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views sijaitsevat nähtävyydet ovat Cathédrale de Saint Front, Cap Cinéma Périgueux, Périgueux Bassillac Airport, Papeterie du Moulin du Verger, Espace Carat, Festival International de la Bande Dessinée, Hôtel de Ville, Circuit des Remparts.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views on?

    Majoituspaikan Ideal For Couples - Gite With Private Pool And Spectacular Views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.