Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift (Bansko, Bulgaria)

Koko talo/asunto Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift (Bansko, Bulgaria)

Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift

Ice Jewel Chalet, Bansko, vain 200m. hissistä Olemme iloisia voidessamme toivottaa sinut tervetulleeksi vasta rakennettuun ihanaan talomme Banskossa, joka sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä Gondolan asemalta ja kaikista ympäröivistä palveluista, ravintoloista, kaupoista, baareista….Ja voit varata nyt diskonttokorolla….Se on täydellinen hiihtoloma perheen ja ystävien kanssa…AvaruusSe on hiljattain uusittu 4 tarina chalet. Kaksi kerrosta ovat valmiita tulevalle hiihtokaudelle.Pohjakerros valmistuu tilavaksi olohuoneeksi, jossa on takka, ruokailutila, keittiö, lasten leikkihuone ja kylpyhuone.Ensimmäinen kerros koostuu 4 kylpyhuoneesta, joista jokaisessa on parveke. Jokaisessa makuuhuoneessa on kaksi erillistä ranskalaista sänkyä ja sohva. LED-televisioyksiköt kaikissa makuuhuoneissa. Lepo 12. Talo on itsepalveluperiaatteella - siinä on tilava, täysin varustettu keittiö ja ruokailutila (vierekkäin jääkaappi, uuni, liesi, liesituuletin, astianpesukone, mikroaaltouuni, vedenkeitin, kahvinkeitin). Mukava sohva, takka, SMART-TV 55 ', ilmainen Wi-Fi. Uusi moderni lämmitysjärjestelmä, jossa on ohjelmoitava kaukosäädin, luo aina mukavuuden lämpötilan kaikissa huoneissa. Ulkoinen vaatekaappi taivaalle ja metsälle, ilmaiset yksityiset parkkipaikat kahdelle autolle.Vieras pääsy* 4 ensuite-makuuhuonetta parvekkeella ensimmäisessä kerroksessa;* 100 neliömetrin kerros, joka on suunniteltu vieraille yhteiseksi tilaksi, joka koostuu täysin varustetusta keittiöstä, iso ruokapöytä 12 hengelle, tilava sohva, takka, lasten leikkihuone ja kylpyhuone;* Piha, jossa tilaa 2 auton pysäköintiin;* Suksien varastointialue;* BBQ.Muita huomioitavia asioitaVoimme auttaa järjestämään laitteiden vuokrauksen, oppitunnit ja hissiliput ennen kuin saavut lomakohteeseen diskonttokorolla.Voimme järjestää päivittäisiä minibussiyhteyksiä Gondolan hiihtohissiasemalle ja Banyan Mineral-spa-altaisiin.Sinun järjestämä kuljetusyritys tapaa sinut Sofian lentokentällä (lisämaksusta). Kun saavut Ice Jeweliin, aviomieheni ja minä olemme täällä tapaamassa sinua ja tervetulleeksi talomme. Loman aikana olemme valmiina (elämme vastapäätä katua), jos tarvitset meitä. Voimme myös auttaa järjestämään laitteiden vuokrauksen, oppitunnit ja hissiliput ennen kuin saavut lomakohteeseen diskonttokorolla. Voimme järjestää päivittäisen minibussiyhteyden Gondolan hiihtohissiasemalle ja sieltä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Hiustenkuivaaja
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift

  • Onko majoituspaikassa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift uima-allas?

    Ei, Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift?

    Ei, Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift?

    Lähellä majoituspaikkaa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift sijaitsevat nähtävyydet ovat Bansko Ski, Lift Gondola, Melnik, Traditsionen sabor Yundola, Rilan kansallispuisto, Rupite, Ski Borovets, Semkovo.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift on?

    Majoituspaikan Ice Jewel Chalet, Bansko, Just 200m. From The Lift peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.