Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Ica Station Whare, Homestay Accommodation (Castlepoint, Uusi-Seelanti)

Koko talo/asunto Ica Station Whare, Homestay Accommodation (Castlepoint, Uusi-Seelanti)

Ica Station Whare, Homestay Accommodation

Ica Station Whare, Homestay Majoitus Ica-asema 'Whare' tarjoaa kävijöillemme viihtyisän, siistin, maalaistyylisen majoituksen, jossa on mielenkiintoinen varhainen NZ maaseudun luonne. Sijaitsee lopussa 'ei poistua' tie, vain nauttia rauhaa ja hiljaisuutta varhaisen asuttuaan 'Whare', kauniissa maan puolella Ica Station Homestead ja syistä.Yksikössä on queen-makuuhuone, olohuone / ruokailutila, keittokomero ja suihkutila, jossa huuhteluvesi. Näkymät puutarhaan ovat täällä voit rentoutua, lukea kirjaa, ottaa lasillinen viiniä ja kuunnella lintuja rauhallisessa ympäristössä. Seuraava ovi on tärkein homestead kanssa B ja B majoitus, jossa kaikki vieraat ovat jakaneet käyttää uima-allas ja spa-allas oleskelunsa aikana. Tarjoamme myös talliemme ja hevosareenamme, jos haluaisit tuoda hevosen lomalle kanssasi - lähetä sähköpostia lisätietoja ja hintaa.Riversdale ja Otahome Rannat vain 15 minuutin ajomatkan päässä ja Castlepoint Beach 35 minuuttia vastakkaiseen suuntaan, tämä bach on ihanteellinen tukikohta parit tutustua itärannikon Wairarapa! Alueella on paljon nähtävää ja tekemistä. Läheiset Riversdale ja Castlepoint tarjoavat erinomaisia ​​golfkenttiä, tenniskenttiä, uintia, kalastusta, surffausta, kävelyä, sukellusta ja veneilyä sekä paikallisia myymälöitä. Tai Otahome, jossa sinulla on usein ranta itsellesi. Whareama on veneluiska ja pieni kirkko (5 min). Lähellä on Tinuin kylä, jossa on kahvila ja baari, käsityökauppa, Tinui-teehuoneet ja Living Historic Village sekä vanhin Anzacin muistokirkko, jolla on nyt yleisön pääsy kävelykadulta hautausmaalta (marraskuu-huhtikuu vuosittain ).Vuokralaisten on odotettava puhdistaa ja jättää omaisuutta todettu, koska siivousmaksu veloitetaan. Sisäänkirjautuminen on avoinna klo 1.30 ja lähtöselvitys klo 10. 30am. Käy myös 'Whareama Coastal Walk' 2 tai 3 päivää täysin katettu 'Walking Adventurer' yli yksityisten viljelysmaata ja eristetty Wairarapa rannikolla. Katso lisätietoja 'Whareama Coastal Walk' -sivustosta.Erityisolosuhteet:Yhden yön yö - 150 dollaria - ota yhteyttä suoraanKaksi yötä tai enemmän - 125 dollaria per yöTupakointi sallittu vain ulkona. Hyvin käyttäytyvät lemmikit vain ennakkohyväksynnällä.Lemmikkieläimet, pullot tai lasi eivät ole sallittuja spa-altaassa tai uima-altaassa.Huomaa - mökillä on vain rajoitettu matkapuhelin- tai wifi-kattavuus.Ekstrat: pellava (mukana); Mannermainen aamiainen maksaa (valinnainen, NZ $ 15. 00 per henkilö); 2-kurssiloma (valinnainen, NZ $ 35.00 / hlö); HUOMAUTUS: Kiwi Bach -perinteen mukaan sinun on odotettava: Puhdista talo ja tee ruokia ennen lähtöäsi;

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Uima-allas
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Kylpyamme (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Ica Station Whare, Homestay Accommodation

  • Onko majoituspaikassa Ica Station Whare, Homestay Accommodation uima-allas?

    Kyllä, Ica Station Whare, Homestay Accommodation tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Ica Station Whare, Homestay Accommodation?

    Kyllä, Ica Station Whare, Homestay Accommodation noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Ica Station Whare, Homestay Accommodation pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Ica Station Whare, Homestay Accommodation tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Ica Station Whare, Homestay Accommodation?

    Lähellä majoituspaikkaa Ica Station Whare, Homestay Accommodation sijaitsevat nähtävyydet ovat Wairarapa Home Show, Hood Aerodrome.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Ica Station Whare, Homestay Accommodation on?

    Majoituspaikan Ica Station Whare, Homestay Accommodation peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.