Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views (Maitland, Australia)

Koko talo/asunto Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views (Maitland, Australia)

Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views

Hunter Valley - romanttinen ylellinen spa mökki - mahtava näköala Cadair Cottage koostuu kahdesta romanttinen ylellinen kylpylä mökit Hunter Valley, NSW, AU. On kaksi identtistä ja maagisesti yksinäinen mökkiä 10 hehtaarin upeat laaksossa näkymät Hunter River. (Katso myös Cadair Cottage 1 HomeAway - omaisuuden numero 9006208 - arvostelut tälle mökille ovat vanhoja arvosteluja Stayz ja viittaavat molempiin mökkeihin) Erinomaisesti erottuva ja eristäytynyt takaavat loput yksityisyyttä loman, voit nauttia ilmainen pullon Hunter Valley-viini kun istut ulkouima-altaassa ja nauti näkymistä laaksosta tai tutustu tähtiin yöllä. Mökit ovat 15 minuuttia viinitarhojen alkuun. Jokaisessa mökissä on 2 makuuhuonetta, joissa on queen-size-vuode ja yksi kerrossänky. Tarjolla on pyynnöstä korkeintaan 5 henkeä. Ulkouima kylpylä on aivan ylellinen ja helpottaa kaikki nykyisen elämisen tahdit ja stressit. Pyyhkeet ja liinavaatteet tarjotaan. Vähintään 2 yötä. Viikonloppu hinta 600 dollaria 2 hengelle ja 50 dollaria jokaista ylimääräistä henkilöä kohti per yö. Arkisin 270 dollaria per pari ja 50 dollaria jokaista ylimääräistä henkilöä kohden. Kaikkien asiakkaiden on varattava varauksen yhteydessä. Minimi varaus on kaksi yötä - kolme yötä pitkillä viikonloppuilla ja yli joulu.Ulkouima kylpylä, Masport woodfire. Upeat näkymät, rauhallinen ja rentouttava. Ole hyvä - tupakointi sisällä.Polttopuuta tarjotaan sisäpaloon toukokuun alusta syyskuun loppuun. Annamme lemmikkejä.SijaintiMaitland Vale Road, Rosebrook.10 minuutin ajomatkan päässä Maitlandista ja 15-20 min päässä Lovedaleista ja viininmaailman sydämestä.Cadair Cottage omistaa ja toimii 'Wine D Road Tours'. Pyydä meiltä viinin kiertueesi tai konserttisiirto-vaatimuksistasiVain 2 tuntia Sydneyn sydämestäPaikalliset nähtävyydetScenic-lennot ja ilmapallo ovat 10 minuutin päässä.Historiallinen veneet ja antiikkikaupunki Morpeth on noin 20 minuutin ajomatkan ja Barrington Topsin kansallispuisto on noin 45 minuutin - 1 tunnin päässä.Ooppera viinitarhojen ja muiden tapahtumien Wyndham Estate, 20 minuutin päässä.Peruutukset.Pienikokoisena ja boutique-liiketoiminnana myöhästyneet peruutukset johtavat usein tyhjiin mökeihin, joilla on merkittävä vaikutus liiketoimintaamme. Tässä mainitut varaus- ja peruutuskäytännöt ovat voimassa kaikissa tilanteissa. Vieraita kehotetaan ottamaan kattava matkavakuutus kattamaan kaikki odottamattomat olosuhteet. Huomaa Stayzin ehtojen käyttämisestä online-maksujärjestelmän suhteen, jos menetät varauksen kokonaisuudessaan.Jos alle 14 päivää, 100 varat menetetään. Jos et ole saapunut tai oleskellut koko yötä, joka on varattu, ei palauteta.Päivämäärän muutos - on tehtävä yli 30 päivää ennen saapumista. Päivämäärän muutoksia ei voi tehdä 30 päivän kuluessa saapumisesta.Kaikki vahingot, mukaan lukien lemmikkieläinten aiheuttamat vahingot, on maksettava.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Kylpyläpalvelut
  1. Poreallas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Televisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views

  • Onko majoituspaikassa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views uima-allas?

    Ei, Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views?

    Kyllä, Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views?

    Lähellä majoituspaikkaa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views sijaitsevat nähtävyydet ovat Newcastle Williamtown Airport, Russell Field - Maitland Aerodrome, Cessnock Airport, Beresfield, Heatherbrae, Singleton Airport, New Lambton, Westfield Kotara.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views on?

    Majoituspaikan Hunter Valley - Romantic luxury spa cottage - awesome views peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.