Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites (Kingston, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites (Kingston, Amerikan Yhdysvallat)

Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites

HUDSON VALLEY! Maisemamaisemalla (rauhallinen ja rauhallinen) tonnia perheaktiviteetteja Jos olet ollut kanssamme aiemmin, tervetuloa takaisin! Jos tämä on ensimmäinen kerta tarkistaaksesi Bella Vistaa, kiitos liittymisestämme.Tässä on lyhyt kuvaus kiinteistöstämme, jos sinulla on kysyttävää tai huolenaiheita, lähetä meille sähköpostia, rakastamme puhua suoraan vierailijoillemme.Bella Vista on perheen omistama lomakiinteistö, joka nukkuu 12-15 ihmistä, ja sinulla ei voi olla enempää kuin 18 henkilöä (lapset mukaan lukien) milloin tahansa. Tule nauttimaan siitä viikonloppuna tai lomalla ja muista kestää elämäsi!Unohda hotellihuoneet tungosta meluisassa Manhattanissa ja tuo ystävillesi tai perheellesi vain 90 minuutin yläraja ja tee muistoja niin matalasta hinnasta (vähintään 2 yötä -3 yötä eri aikoina, jos lomavuokrahinnat eroavat), joka sisältää 5 makuuhuonetta ~ 5. makuuhuone avautuu valmiiksi kellariksi Lapsia voidaan majoittaa monella eri tavalla (mukaan lukien yhden hengen vuoteet, nukkuvat kerrossängyt ja ilma-vuoteet).Edessä pihalla olevassa kiinteistössämme on sateenkaarileikkujärjestelmä. Olemme sijaitsevat 10 hehtaarin maalla, jolla on suuri ruohoalue lasten juosta ja leikkiä. Sisäänkirjautuminen klo 15.00 ja lähtö klo 11 (sähköpostitse muut aikataulut etukäteen hyväksyttäväksi, jos saatavissa). HUOM: Kodin sisällä ei ole tupakointia ja vain pienet koirat, alle 20 kiloa, ovat sallittuja pienestä maksusta. Ole hyvä ja huolehdi heistä kodissamme kuten itsekin.10% peruutusmaksu kaikista varauksista, kun ne on varattu. 70% hyvityksestä 30 päivän kuluessa ennen sisäänkirjautumista. Peruuta viimeistään 7 päivää ennen sisäänkirjautumista ja saat 50% hyvityksen.Kiinteistöstä on näkymät Hudson Valley & Catskill -vuorille ja se sijaitsee alle 30 minuutin päässä laskettelusta ja retkeilystä Catskill-vuoristossa ja 15 minuutin päässä korotetulta kävelykadulta Hudsonin yli ja sen mailia päällystettyjä pyöräteitä, jotka yhdistävät Poughkeepsien New Paltziin. Muita lähellä olevia retkeily-, hiihto- ja melontamahdollisuuksia ovat Black Creek Forest Preserve, Shaupeneak Ridge, John Burrough's Slabsides, Mohonk Preserve, Minewaska State Park the Wallkill ja Rondout Creeks, ratsastus ja tietenkin Hudson-joki. Siellä on todella paljon tekemistä ja näkemistä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku
Lapsille
  1. Leikkipaikka

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites

  • Onko majoituspaikassa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites uima-allas?

    Ei, Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites?

    Kyllä, Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites?

    Lähellä majoituspaikkaa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites sijaitsevat nähtävyydet ovat Dutchess County Airport, Camelback Ski Area, Stewart International Airport, Orange County Airport, Hunter Mountain.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites on?

    Majoituspaikan Hudson Valley! On A Scenic Mountain(serene & Peaceful) Tons Family Activites peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.