Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House (Sueca, Espanja)

Koko talo/asunto House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House (Sueca, Espanja)

House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House

Talo 3 kerroksessa rannan etulinjassa. Rantahotelli Talo 3 kerroksessa ja kellarissa autotalli. Se on iso olohuone, josta on näkymät rannalle ja uima-altaalle. Allas ja uimaranta ovat alle 20 ja 40 metriä. Siinä on takka täydellisissä käyttöolosuhteissa. Remontoitu ja hyvin varusteltu keittiö, 4 kahden hengen huonetta (1 king-size-vuode, 2 queen-size-vuode ja 1 kaksi erillistä vuodetta). Kaikki patjat ovat uusia. 1 kylpyhuone ja 1 wc täysin remontoitu. Allas ja alue lapsille.Pääkerroksessa on iso takkahuone, joka on täydellisessä työskentelykunnossa tulipalon tekemiseksi kylminä päivinä. Siinä on iso keittiö, kokonaan uusittu, ja galleriasta, josta löydät pesukoneen ja kuivausrummun. Tässä kerroksessa on täysin remontoitu wc. Lopuksi löydät upean terassin, josta on näkymät uima-altaalle ja lasten alueelle, jossa voit nauttia ateriasi.Ensimmäisessä kerroksessa on 3 täysin varustettua huonetta. Ensimmäisessä huoneessa on 2 erillistä vuodetta. Toisessa makuuhuoneessa on queen-size-vuode. Molemmissa huoneissa on pääsy terassille, josta voit nauttia merinäköalasta ja uima-altaasta. Tämän kerroksen viimeisessä huoneessa on queen-size-vuode. Tässä kerroksessa on kylpyhuone täysin remontoitu.Talon ullakolla on hieno huone, jossa on king-size-vuode, tilaa lukemiseen ja terassi, jolta on näkymät merelle ja uima-altaalle. Talossa on kuuma ja kylmä ilmastointi.Talo mahtuu 8 henkilöä. Lisäksi huoneissa on tilaa vauvansänkyä varten.Pyyhkeet ja vuodevaatteet ovat asiakkaiden käytettävissä, samoin kuin useita pelejä, jos vieraat haluavat käyttää useita. Valmistelemme myös sarjan ilmaisia yksityiskohtia, kuten kahvia, teetä jne. vieraillemmeViimeinkin vieraat voivat pysäköidä autonsa talon autotallissa tai sen edessä ja jättää laukut tai esineet, joita he eivät käytä matkan aikana tässä autotallissa.Vieraat pääsevät alle 20 metrin päässä talosta sijaitsevalle uima-altaalle sitä varten tarkoitetulla polulla. Saman vaiheen kautta he pääsevät rannalle, alle 30 metrin päässä kiinteistöstä. Alle 5 metrin päässä talosta on ala lapsille, jossa on penkkejä ja katuvalaisimia perheen pienimmälle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House

  • Onko majoituspaikassa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House uima-allas?

    Kyllä, House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Kyllä, House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House?

    Lähellä majoituspaikkaa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de la Malvarrosa, Valencian lentokenttä, Barrio histórico, Catedral de Valencia, Ciudad de las Artes y las Ciencias, Feria Valencia, Ciutat Vella, Eixample.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House on?

    Majoituspaikan House With 3 Floors On The First Line Of The Beach. Beachfront House peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.