Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat (Saint-Aubin-de-Nabirat, Ranska)

Koko talo/asunto House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat (Saint-Aubin-de-Nabirat, Ranska)

House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat

LARCHER - Talo 4 * lämmitetty uima-allas lähellä DOMME-SARLAT- PERIGORD ILMAINEN WIFI Maaseudulla tästä vanhasta kunnostamastamme maalaistalosta, mukaan lukien samaan maahan rakennettu lato, tuli pysyvä kotimme nyt kahdeksantoista vuotta sitten. Olet siis hyvin lähellä meitä, mutta silti täysin itsenäinen! Sisäänkäynti on varattu yksinomaan sinulle: pääset terassillesi autolla pudottaaksesi matkalaukkusi ennen pysäköintia varjostettuun pysäköintialueelle, sisäänkäynnin oikealle puolelle. Terassi on asennettu puutarhakalusteet ja grilli. Voit ottaa ateriasi siellä täysin yksityisyydessä, poissa näkyvistä ...Talo on täysin varusteltu: löydät kaiken tarvitsemasi päivittäin '(astianpesukone, pesukone, kuivausrumpu ...). Monet isännät ovat korostaneet tätä arvosteluissaan (katso lomailijoiden arvosteluja). He arvostivat myös paikan yksinkertaista mukavuutta ja lämmin sisustustapaa sekä takan puukakkaa illalla. TV - kaapeli / satelliitti. Ei ilmastointia, mutta tuuletin jokaisessa huoneessa.Terassiltasi pääset muutamassa vaiheessa lämmitettyyn ja katettuun uima-altaaseen. AVAAMINEN HUHTIKUU 04, 2020Aula-ovi avautuu puutarhaan: lapsesi löytävät pelejä alle satavuotiaista puistaTuristinähtävyydet: Quercyn ja Périgordin välillä, gastronomian korkeissa paikoissa, poikkeuksellisen historiallisen perinnön keskellä, Larcher on ihanteellinen lähtökohta monille retkille. Kohtuullisen matkan päässä voit käydä Les Eyziesissä, esihistorian ja Lascaux'n maailmankeskuksessa, monissa luolissa, keskiaikaisissa kaupungeissa ja linnoitettujen bastidien Beynacissa, Castelnaudissa, Dommessa, Sarlatissa, Rocamadourissa matkalla Saint Jacques de Compostellelle, kuiluun. de Padirac, keskiaikaiset linnat ja romaaniset kirkot.Voit myös halutaan purjehtia proomulla tai kanootilla Dordognen tai Célén alueella, tehdä useita vaelluksia ympäri, jalka tai maastopyörällä (kokeneille urheilijoille ...) harrastaa tennistä, golfia ja golfia. ratsastus, kalastus muutaman kilometrin päässä talosta ja tutustu huvipuistoihin.10M X 5 M -allas on lämmitetty, peitetty ja suojattu. Siksi siellä on mahdollista uida 4. huhtikuuta - 7. marraskuuta 2020! ... ja jos aika sallii!Internet-yhteys - ilmainen wifi-yhteysVuokra henkilöstä yksilölle, suositellaan perheille. Lakanat, liinavaatteet ja siivousvälineet toimitetaan ja saapuessasi sängyt tehdään! Loma-tarkastukset hyväksytään - savuton vuokra.Eläin on tervetullut omistajan suostumuksella. Ei-sopimukselliset valokuvat

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Vedenkeitin
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat

  • Onko majoituspaikassa House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat uima-allas?

    Ei, House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat?

    Kyllä, House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat?
  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat on?

    Majoituspaikan House Of Character - 4 With Swimming Pool- 4 / 6 People- Near Sarlat peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.