Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto House for 6 pers. very close sea and trade (Agde, Ranska)

Koko talo/asunto House for 6 pers. very close sea and trade (Agde, Ranska)

House for 6 pers. very close sea and trade

talo 6 hengelle hyvin lähellä merta ja kauppaa Grau d'Agden Pyhän Vincentin rannan lähellä sijaitseva upea 60 m²: n pieni talo, joka on kunnostettu tänä vuonna, on takapihalla ja 40 m²: n etupiha. Siihen mahtuu korkeintaan 6 henkeä kaikkina vuodenaikoina.- Ihanteellinen perhelomailuun, ranta on vain 2 minuutin kävelymatkan päässä talosta (noin 100-150 m).- Lähellä mukavuuksia, 2 minuutin kävelymatkan päässä kaupoista (minimarkkinat, leipomo, lehtikioski, basaari, ravintolat, kahvi, pizza .....)- 10 minuutin kävelymatka uudelle rantakadulle vie sinut Graun keskustaan ja Herault-joen suuhun. Pohjakerroksessa on:- Olohuone ja minikeittiö, jossa on kaikki tarvittavat mukavuudet lomalla (keraaminen liesi, mikroaaltouuni, astianpesukone, jääkaappi-pakastin, kahvinkeitin, leivänpaahdin, lämmitys, astiat, pöytä ja tuolit);- olohuoneessa on vuodesohva ja taulutelevisio. - kylpyhuone suihkulla, wc, pesukone, pyyhekuivain;- Huone, jossa sänky 140/190 ja kaappi, lämmitys.Yläkerrassa on erittäin suuri huone (30 m²), jossa on iso vuode, vuodesohva, jossa on vuodesohva, ilmastointi. palautuva, televisio, vapaasti seisova peili ja varastointi.Puutarhassa on puutarhapöytä ja -tuolit, suuri aurinkovarjo, 3 aurinkotuolia ja kaasugrilli (3 polttimella, grilli ja griddle).- Vuodevaatteet voidaan toimittaa viikkovuokrauksen yhteydessä; per yö voidaan tarjota kiinteä määrä.- Hintaan sisältyy veden ja sähkön kulutus.- Talletus: 500 €.(talletettu saapuessaan, ei maksettu, palautti lähtöpäivän vahingon puuttuessa).- Saapuminen lauantaina klo 15 ja lähtö lauantaina klo 12.Sijaitsee rannan St. Vincent (150 m) Grau d'Agde, tämä pieni talo, joka on kunnostettu tänä vuonna 60 m2, on suljettu sisäpiha edessä ja etupiha, 40 m2. kaikenlaisia ​​kauppoja 2 minuuttia.Pohjakerroksessa: olohuone, vuodesohva, tv, täysin varustettu keittokomero (induktio, mikroaaltouuni, jääkaappi-pakastin, astianpesukone, kahvinkeitin, leivänpaahdin, astiat, pölynimuri, lämmitys); suihkuhuone w / wc, pesukone, lämmitys; makuuhuoneen vuode 140/190 vaatekaappi, lämmitys.Yläkerrassa: makuuhuone 30 m2, jossa parivuode, vuodesohva lepotuolilla, ilmastointi. kääntyvä, televisio.Puutarhassa on pöytä ja tuolit, päivänvarjo, 3 aurinkotuoleja, 1 kaasugrilli.Vuodevaatteet tarjotaan laatikossa viikoittain vuokra.Hintaan sisältyy veden ja sähkön kulutus,Talletettu 500 € kirjataan saapumisen, palautetaan lähtiessä ilman vahinkoa.Saapuminen lauantaina klo 15; lähtö lauantaina klo 12;

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Kasino
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Lämmitys
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa House for 6 pers. very close sea and trade

  • Onko majoituspaikassa House for 6 pers. very close sea and trade uima-allas?

    Ei, House for 6 pers. very close sea and trade ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa House for 6 pers. very close sea and trade?

    Kyllä, House for 6 pers. very close sea and trade noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa House for 6 pers. very close sea and trade pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, House for 6 pers. very close sea and trade tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa House for 6 pers. very close sea and trade?

    Lähellä majoituspaikkaa House for 6 pers. very close sea and trade sijaitsevat nähtävyydet ovat Gare Saint Roch, Port Cap d'Agde, Plage de Narbonne, Place de la Comédie, Plage de la Corniche, Brescoudos Bike Week, Le Port, Saint-Pierre-La-Mer.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa House for 6 pers. very close sea and trade on?

    Majoituspaikan House for 6 pers. very close sea and trade peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.