Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 (Campbeltown, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 (Campbeltown, Iso-Britannia)

Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729

Homestone Farm, CAMPBELTOWN Tämä suuri, kuuden makuuhuoneen omaisuus lähellä Skotlannin Campbeltownia voi nukkua jopa 11 ihmistä.Tämä perinteinen, kivestä rakennettu, omakotitalo sijaitsee omistajan 250 hehtaarin naudanlihatilalla ja sijaitsee kauniilla, suojaisella paikalla vain viiden mailin päässä Campbeltownista. Tämä Kintyren niemimaalla sijaitseva hotelli tarjoaa panoraamanäkymät maaseudulle ja ajanjakson majoitusta. Kolme kahden hengen huonetta - yksi kylpyhuone, kaksi kahden hengen huonetta, joista toinen on myös kylpyhuone, ja yhden, tämä on erinomainen paikka suurelle perheen yhdistämiselle, ryhmälomalle ystävien kanssa tai pienelle kiertueryhmälle . Loput tästä vaikuttavasta talosta koostuu varustetusta keittiöstä ruokailutilalla, erillisestä ruokasalista, jossa on liekinvaikutteinen sähköliesi, oleskelutilasta, jossa on puuhella ja aurinkoisesta viherhuoneesta. Ulkopuolella asiakkaat voivat nauttia nurmikkopuutarhan ja viiden auton maastopysäköinnin käytöstä. Jopa kaksi hyvin käyttäytyvää koiraa ovat tervetulleita, mikä tekee siitä vieraanvaraisen ja ystävällisen ominaisuuden milloin tahansa vuoden aikana.Mukavuudet: konvektorilämmittimet, joissa on puulämmitteinen olohuone ja sähköliesi ruokasalissa. Sähköuuni ja liesi, mikroaaltouuni, jääkaappi / pakastin, pesukone, Wifi, TV, DVD, radio / CD. Valikoima kirjoja / pelejä / DVD-levyjä. Polttoaine, teho ja käynnistyspakkaus avotulelle. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrata. Pinnasänky, syöttötuoli ja portaikko pyynnöstä. Pysäköinti maastoilla 5 autolle. Nurmikkoinen takapiha huonekaluilla. Yksi hyvin käyttäytyvä koira tervetullut. Anteeksi, ei tupakointia. Kauppa ja pubi 8 mailia.Alue: Skotlanti on ylpeä maastaan ja identiteetistään raja-alueiden rehevistä vihreistä viljelymaista Highlandsin karuuteen. Skotlannissa on myös eräitä Ison-Britannian parhaimmista rannoista, joissa on loistavat puhtaan hiekkavälin valaisimet.Kaupunki: Syvällä lahdella ja Davaar-saaren suojassa on Campbeltown, Kintyren niemimaan pääasunto. Kun kaupunki on ylpeyttänyt suuresta kalastuslaivastosta ja (ilmeisesti) 34 viskin tislaamosta, kaupunki tuottaa nyt kahta suosittua yksittäistä mallasta - Glen Scotia ja Springbank. Vanhaan kirkkoon sijoitettu Campbeltownin perintökeskus on ehdottomasti vierailun arvoinen, samoin kuin Tartan Kirk - silmiinpistävä rakennus, joka tarjoaa mielenkiintoisen kuvan sen aiemmasta elämästä. 'Wee Picture House', maan vanhin toimiva elokuvateatteri, on art-deco-faneiden unelma, kun taas vain muutama maili etelään on Kintyren kukka - entinen Cantyren kukka -, jonka Wings teki tunnetuksi laulun.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729

  • Onko majoituspaikassa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 uima-allas?

    Ei, Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729?

    Kyllä, Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729?

    Lähellä majoituspaikkaa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 sijaitsevat nähtävyydet ovat Islay Airport, Distillerie Laphroaig, Machrihanish Golf Course, Machrihanish Beach, Campbeltown Airport, The Picture House, Mull of Kintyre Music Festival, Isle of Gigha Path Network.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 on?

    Majoituspaikan Homestone Farm, Pet Friendly, With Open Fire In Campbeltown, Ref 3729 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.