Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards (Dresden, Saksa)

Koko talo/asunto Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards (Dresden, Saksa)

Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards

Lomat viininviljelijän kanssa - valoisa 65m² asunto Pillnitzin viinitarhojen alla Huoneisto sijaitsee rakkaudella kunnostetussa vanhassa maalaistalossa (rakennettu vuonna 1859) yhdellä Dresdenin houkuttelevimmista alueista, Pillnitzin alueella, rauhallisella asuinkadulla lähellä Saksin viinitietä. Pillnitzin linna, siihen liittyvä puisto appelsiineineen, palmuineen ja kuuluisaan kameliaan sekä Pillnitzin kuninkaallisen viinitarhan kanssa Pillnitzin viininviljelijäyhteisöön, jossa minulla on noin 1200 viiniköynnöstä, ovat hyvin lähellä ja näkyvissä. Suora yhteys minuun viininvalmistajana on tietenkin mahdollista. Katso vain toinen valokuva nimeltä 'portti onnellisuuteen'.Kutsuva olohuone, täysin varustettu keittiö, makuuhuone ja upea kylpyhuone sijaitsevat tilavalla 65 m²: llä. Lattia on täysin kaakeloitu italialaisilla 'käsintehtyillä laatoilla'. Olohuoneessa on mukava sohvanurkkaus, erillinen ruokailutila ja sitten tilava ja aurinkoinen 7m² parveke, josta on upea näkymä ympäröivään alueeseen ja viinitarhoihin.Ikkuna-kylpyhuoneessa on kulma-amme nauttiaksesi ja rentoutuaksesi. Suihku, pesuallas, wc ja myös pesukone. Makuuhuoneessa on iso parivuode (tarvittaessa ulosvedettävä), yöpöydät ja kaunis vanha, tammasta valmistettu peilattu vaatekaappi. Maalaismaiset paljaat palkit ovat huomiota herättäviä asunnossa.Autolla olet Dresdenin keskustassa 20 minuutissa. Tarvitset myös vain 20 minuutin ajomatkan päästäksesi Saksin Saxonin sydämeen. Bussipysäkki on myös vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä.Pillnitz-vierailusi ja hyvinvointisi erityisenä kohokohtana voin tarjota sinulle erilaisia hyvinvointi- ja terveyshoitoja erikoishintaan yhteistyössä sertifioidun hypnoosivalmentajan, rouva Hessen kanssa.Näihin kuuluvat energinen Lomi-Lomi-hieronta, kvanttiparannus, mukaan lukien energinen selän suoristaminen ja hypnoositerapia.Varsinkin hevosenomistajille ja hevosen ystäville: Pillnitzin hevostila 'Alte Schäferei' on noin 4 minuutin kävelymatkan päässä asunnosta. Siellä voit hemmotella harrastuksiasi ja jos et halua tehdä ilman omaa hevosta lomasi aikana, vuokrataan myös eläkelaatikoita.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Televisio
  3. Lämmitys
  4. Kaapelitelevisio

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards

  • Onko majoituspaikassa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards uima-allas?

    Ei, Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards?

    Kyllä, Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards?

    Lähellä majoituspaikkaa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards sijaitsevat nähtävyydet ovat Dresdenin päärautatieasema, Frauenkirche, Bahnhof Dresden-Neustadt, Altmarkt Galerie, Dresdenin lentokenttä, XXL, Brühlsche Terrasse, Innere Altstadt.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards on?

    Majoituspaikan Holidays With The Winegrower - Bright 65M² Apartment Below The Pillnitz Vineyards peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.