Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi (San Vito dei Normanni, Italia)

Koko talo/asunto Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi (San Vito dei Normanni, Italia)

Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi

Lomahuvila nauttia yksityisellä uima-altaalla tai kauniissa porealtaassa Villa Maria on kuin pieni paratiisi upealla yksityisellä uima-altaalla ja puutarhalla. Se on hyvin yksityinen ja on upotettu puutarhaan, jota ympäröi kaunis maaseutu. Tätä kaunista huvilaa peittävät kaikki ulkopuolelta kivet, kun taas sisäosa on kunnostettu rakkaudella ja modernisoitu korkealaatuisilla kalusteilla ja varusteilla, turvajärjestelmällä, vikaverkoilla ja ikkunaluukut niille kaikille tärkeille valheille. Keittiössä on uuni ja mikroaaltouuni, ja ruokasalissa on pitkä takkapöytä, mukavan oleskelutilan vieressä. Ison uunin ja grilli ulkopuolella auttavat sinua luomaan omat erityislevyt. Uima-allas on paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia kauniista eteläisen italialaisesta auringosta.Ihanteellinen pakopaikka niille, jotka haluavat päästä eroon kaikesta, mutta lähellä San Viton kaupunkia monine ravintoloineen, baareineen ja viihteineen.Sijaitsee 500 metrin päässä San Vitosta monine kauppoineen, baareineen, ravintoloineen. Carovigno, Ostuni, Brindisi ovat kaikki lähellä. Puolen tunnin ajomatkan päässä Alberobellon suurimmista turistikohteista, Fasanon eläintarhasafarista, Castellana-luolat, Torre Canne, Monopoli, Polignano. Taranton arkeologinen museo. Paikallisiin kaupunkeihin kuuluvat Brindisi, Lecce, Mesagne & Oria. Kauempana ovat Materan Sassi Basilicatassa, Otranto, Santa Cesarea Terme, Gallipoli ja Santa Maria di Leuca. San Domenico Golf on vain 40 minuutin päässä. pois.Lähimmät rannat ovat alle 7 km: n päässä - luonnonsuojelualue Torre Guacetossa, Specchiollassa ja Santa Sabinassa Adrianmeren rannikolla. Porto Cesareo, Porto Selvaggio, Santa Caterina ovat Joonianmeren rannikolla noin 50 minuuttia. pois. Ostoskeskukset ovat 15 minuutin ajomatkan päässä lähellä Mesagne & Brindisi. Paikallisia markkinoita pidetään useimpina viikonpäivinä.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Kylpyläpalvelut
  1. Hieronta
Esteettömyys
  1. Esteettömyys
  2. Esteetön pysäköintialue
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Televisio
  4. Ilmastointi

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi

  • Onko majoituspaikassa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi uima-allas?

    Kyllä, Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi?

    Kyllä, Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi?

    Lähellä majoituspaikkaa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi sijaitsevat nähtävyydet ovat Torre Canne, Punta Prosciutto, Trulli di Alberobello, Savelletri, Centro Storico di Ostuni, Airport Brindisi Papola Casale, Porto di Brindisi, Taranto-Grottaglie Airport.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi on?

    Majoituspaikan Holiday Villa To Enjoy In The Private Pool Or In The Beautiful Jacuzzi peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.