Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly (Prat, Ranska)

Koko talo/asunto Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly (Prat, Ranska)

Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly

Loma maatila; 3 asuntoa ja 8 kiinteää telttaa, tilava, mukava, lapsiystävällinen Minileirimme on rauhallisella paikalla keskellä vihreää maisemaa. Viheralueilla on kahdeksan leirintäaluetta, joilla on paljon yksityisyyttä. Heinä- ja elokuussa meillä on 8 alkuperäistä ja mukavasti sisustettua kiinteää telttaa, joista 4: llä on oma wc ja pesuallas.Paikan päällä on kaikenlaisia leikkivälineitä ja pelejä. Järjestämme viikoittain aktiviteetteja, joihin voit osallistua ilman velvoitetta. Mikään ei ole mahdollista, mutta kaikki on mahdollista.Bungalow-teltoissamme on 3 erillistä makuutilaa. Ne ovat 6 hengen bungalow-teltoja. Meillä on 1 makuumökki, jossa on 2 hengen sälepohja ja hyvä patja, ja 2 makuumökkiä, joissa on 1 hengen sälepohja. Tarkkaa asettelua voidaan säätää haluamallasi tavalla. Siinä on peitot ja tyynyt, joten ainoat pakkaamista tarvitsevat asentamat lakanat, pussilakanat ja tyynynpäälliset. Telttoissa on paljon yksityisyyttä, runsaasti tilaa teltan ympärillä ja mukavalla oleskelualueella, jossa on sohva ja täydellinen keittiö, jossa jääkaappi. Virkistyshuoneessa on suuri takkakuilu ja erilaisia pelejä.Bretonin lomatilamme 'Le Cheval Rouge' vuodelta 1880 sijaitsee pienellä hiljaisella tiellä, 1 km päässä ranskalaisesta Pratin kylästä. Vuonna 2003 muutimme tämän vapautuneen herrasmiestilan 3 asunnoksi: ihastuttavia tilavia loma-asuntoja, joilla jokaisella on oma ulkonäkönsä. 1 hehtaarin alueella olemme toteuttaneet myös pienimuotoisen ja luonnollisen leirintäalueen, jossa on 8 kiinteää vuokratelttaa.Meillä on 3 alkiota, nimittäin 6-8-, 5- ja 4-pojat.Kaikissa huoneissa on 2 kylpyhuonetta wc: llä, takka ja oma terassi. Ja kaunis näkymä pelloille. Sekä teltta että asunnot ovat alkuperäisiä, tilavia ja mukavasti sisustettuja.Varsinkin sesonkiaikana meillä on paljon lapsiperheitä. Tämä johtuu myös siitä, että järjestämme näiden viikkojen aikana erilaisia aktiviteetteja, kuten maatilavierailun myöhempien pannukakkujen leipomisten, osterisafarin kanssa vuoroveden alueella, kanoottimatkan saarten välillä tai lasten keittokahvilan tai käsityöpäivän iltapäivällä. 1 hehtaarin maa-alue on puiden ja pensaiden ympäröimä, joten voit poistua alueelta vain sisäänkäynnin / poistumisen kautta. Lapset voivat leikkiä turvallisesti trampoliinilla, leikkiveneellä, rakentaa mökkejä, tehdä nuotion, tekemistä on paljon. Meillä on myös lämmitetty eläinradan uima-allas 7x5 m ja sauna, jota voidaan käyttää ilmaiseksi.Bretagne on paikka, jossa voit kävellä.Kiireisen sesongin ulkopuolella tarjoamme kauniita ja täydellisiä kävelylomia herkullisella ruoalla ja saunan käytöllä. Haluamme kokata kasvisruokaa, jos siihen on kiinnostusta.Kiinnostuitko? Katso lisätietoja verkkosivustoltamme.Aurinkoinen tervehdys,Olivier ja Chantal, Loek (9) ja Duna (5)

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Savuttomia huoneita
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Vedenkeitin
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly

  • Onko majoituspaikassa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly uima-allas?

    Kyllä, Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly?

    Ei, Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly?

    Lähellä majoituspaikkaa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly sijaitsevat nähtävyydet ovat Les Vieilles Charrues, Old town of Tréguier, Lannion – Côte de Granit Airport, Plage de Trestel, Temple de Lanleff, Plage de Trestraou, Le Village Gaulois, Moulin à vent de la Lande du Crac'h.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly on?

    Majoituspaikan Holiday Farm; 3 Gites & 8 Fixed Tents, Spacious, Comfortable, Child Friendly peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.