Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool (Souillac, Ranska)

Koko talo/asunto Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool (Souillac, Ranska)

Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool

Lomamökki Dordogne-laakson metsien välissä; jokaisella naapurustolla on oma uima-allas Dordogne-laakson metsien välissä on mukava lomakohde Souillac Golf & Country Club. Laaja omaisuus on kaunista, golfkentän ympärillä (18 reikää) ja se koostuu kahdeksasta asuinalueesta, joissa on kuusi-kahdeksantoista ylellinen mökki. Jokaisella alueella on oma uima-allas! Hintaan sisältyy liinavaatteet ja pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät! Olet täällä Lotissa; upea alue monipuoliselle lomalle. Historialliset kohteet kuten Sarlat ja Rocamadour, esihistorialliset luolat, monia urheilumahdollisuuksia Dordogne-joella ja tietenkin erinomainen alueellinen keittiö ja vastaavat viinit tekevät nautinnollisesta lomasta. Kauniisti kalustetut mökit ovat täysin itsenäisiä ja niissä on suuri metsätarha. He kaikki verschilllend, mutta aina mukava. Neljä huoneen Deluxe Chalet (max 6 hlöä). Opp. noin 92 m2. Olohuone, ruokailutila ja oleskelualue, satelliitti-tv, DVD-soitin, wifi (maksuton) ja lämmitys. Avoin keittiö, jossa 4 polttimen, jääkaappi, astianpesukone, uuni, mikroaaltouuni, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin ja pesukone. 1 makuuhuone, jossa kaksi erillistä vuodetta. Kylpyhuone, jossa suihku ja wc. Lattialla: kaksi makuuhuonetta; jossa on 2-vuode ja yksi kahdella 1 hengen sänkyä. Yksi tai kaksi kylpyhuonetta, joissa on kylpyamme ja wc. Parveke, terassi ja avara puutarha huonekaluilla. Pysäköinti Chaletillasi. Kuva antaa vaikutelman puistosta ja huvilasta, mutta sisätilat voivat vaihdella, mitä i. V.M. eri omistajille. Kuvien 's ei siis voi olla oikeudellisesti sitova.Asunto: Alakerta: makuuhuone (parivuode tai 2 erillistä vuodetta), makuuhuone (parivuode tai 2 erillistä vuodetta), makuuhuone (parivuode tai 2 erillistä vuodetta), kylpyhuone (amme tai suihku), kylpyhuone (amme tai suihku , WC)) 1. kerroksessa: (avokeittiö (vedenkeitin, leivänpaahdin, kahvinkeitin, mikroaaltouuni, astianpesukone, j��äkaappi, pesukone), olo / ruokailuhuone (TV (satelliitti), ruokapöytä (6 henkilöä) , uuni (puu), DVD-soitin), parveke) lämmitys (keskus), terassi, puutarha, puutarhakalusteet, pysäköinti, uima-allas (jaettu vieraiden kanssa)Nämä kustannukset ovat pakollisia ja veloitetaan paikan päällä. Ne eivät sisälly vuokrahintaan:Tallettaa; 500 €Loppusiivous; sisältyvätLemmikkieläimet; Max. 1; 9 € / yö (Lemmikkieläinten lupa on pyydettävä asiakastietokeskuksen kautta)Petivaatteet; EsittääValinnaiset palvelut, jotka voit järjestää sivustolla:Kylpypyyhkeet; EsittääKeittiön liinavaatteet; Tuo omatwifi; VapaaSyöttötuoli; ilmainen (pyynnöstä)Pinnasänky + syöttötuoli; ilmainen (pyynnöstä)Grilli / BBQ; Paikallisilla hinnoillasekalaiset; Tennis 10 € / tunti; Breadservice

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Uima-allas
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Televisio
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool

  • Onko majoituspaikassa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool uima-allas?

    Kyllä, Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool tarjoaa 1 uima-altaan.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool?

    Ei, Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool?

    Lähellä majoituspaikkaa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool sijaitsevat nähtävyydet ovat Prehistoric Sites and Decorated Caves of the Vézère Valley, Les Jardins d'Eyrignac, Crypte Saint-Amadour, Grotte Préhistorique des Merveilles, Rocher des Aigles, La Forêt des Singes, Vieille Ville, Cathédrale St-Sacerdos.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool on?

    Majoituspaikan Holiday Between The Forests Of Dordogne Valley, Each District Has Its Own Pool peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.