Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona (Scottsdale, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona (Scottsdale, Amerikan Yhdysvallat)

Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona

Historiallinen mökki sijaitsee Scottsdalen vanhassakaupungissa, Arizonassa Mökki El AdobessaTämä mökki on osa alkuperäistä Adobe Apartments -kompleksia, joka on Scottsdale Cityn historiallisessa rekisterissä. Tämä on yksi 6 rakennuksesta kiinteistössä, joka on valmistettu 11 tuuman paksuisista mutatiileistä. Tämä mökki on yhden makuuhuoneen, yhden kylpyhuoneen vapaasti seisova yksikkö ja se sijaitsee rakennuksen U-muodon takana ja osoittaa sisäpihan puutarhaan, pergolaan, 1st Avenueen ja Indian School Roadiin. Tämä mökki sijaitsee keskellä vanhaa kaupunkia Scottsdale Art District ja on vain 7 korttelin päässä Fashion Square ja The Waterfront District. Vain ½ korttelin päässä Main Streetistä ja torstai-iltana Art Walkista. Yhden korttelin päässä Länsimuseosta ja vapaassa kaupungissa toimivasta kuljetusvaunusta. Scottsdale'n taiteellisten taiteiden keskus on 6 korttelin päässä. Tässä mökissä on yksi pysäköintialue, mutta autoa ei tarvita, jotta nautit vanhankaupungin kohteista kävelyetäisyydellä. Helppo päästä mökille kuljetuksella Sky Harborin lentokentältä noin 10 mailin päässäMökki on täysin uusittu ja täysin kalustettu. Lämmitys ja ilmastointi, makuuhuoneessa on kaksi erillistä vuodetta. Olo / ruokailutila, jossa on 46 ”taulutelevisio, Wi-Fi-yhteys ja Netflix. Kahden hengen vuodesohva olohuoneessa ja runsaasti säilytystilaa. Täysin varusteltu keittiö, jääkaappi, astianpesukone, liesi / uuni, mikroaaltouuni, kahvipannu, leivänpaahdin, keittiövälineet, astiat, kupit, lasit, hopeaesineet ja astiat. Tämä mökki on täysin esteetön (ei askelta, tai mitään askelta yli, kaikki on yhdellä tasolla), mukaan lukien kylpyhuone, jossa on suihkukaappi ja pinoava pesukone / kuivausrumpu, jossa silitysrauta ja -lauta ja hiustenkuivaaja.Tämä mökki jakaa kauniit näkymät keskustan sisäpihan autiomaiseen maisemointipuutarhaan ja pergolaan 3 kaupallisen vuokralaisen kanssa. Ihanteellinen päivä alkaisi kävelyllä kadun yli aamiaiselle tai brunssille Arcadia-maatilalla tai Panera Breadissä tai Starbucksissa, sitten kävellä Main Street -kadulle ihaillemaan lukuisia gallerioita, mukaan lukien länsimaiset taiteilijat, hienoja koruja, maalausta ja kuvanveistoa. Lounaaksi kuuluisa thaimaalainen ravintola Malee’s On Main, Grimaldy's Pizzeria tai Frank ja Lupe Mexican -ravintola ja muut ruokailut aivan nurkan takana.Talon säännöt:Ole hyvä käyttäytymään kuin olisit omassa kodissasi ja ole kunnioitus ja kohteliaisuus muiden vuokralaisten ja heidän asiakkaidensa suhteen etenkin myöhään illalla. Erittäin turvallinen ja viehättävä alue, jokaisen vieraan vastuulla on ylläpitää näiden historiallisten rakennusten luonnetta ja viehätysvoimaaAnteeksi, mutta EI lemmikkejä ja tupakointia (mistään) milloin tahansa mökillä.Vähimmäisvuokra vuokrataan: 25 vuotta vanhaLähtö klo 11 ... ..... Sisäänkirjautuminen viisitoista

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Savuttomia huoneita
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Suihku
  4. Silitysvälineet
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona

  • Onko majoituspaikassa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona uima-allas?

    Ei, Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona?

    Ei, Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona?

    Lähellä majoituspaikkaa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona sijaitsevat nähtävyydet ovat Phoenix Sky Harbor International Airport, Phoenix Zoo, Papago Park, Phoenix Convention Center, Barrett-Jackson Collector Car Auction, All Things Senior Expo & Tradeshow, Camelback, Desert Botanical Garden Phoenix.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona on?

    Majoituspaikan Historic mökki sijaitsee Vanhankaupungin Scottsdale, Arizona peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.