Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto High Bank Hood Canal Waterfront Home (Poulsbo, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto High Bank Hood Canal Waterfront Home (Poulsbo, Amerikan Yhdysvallat)

High Bank Hood Canal Waterfront Home

High Bank Hood -kanavan rantahotelli Upea 5280 neliöjalkaa talo Hood Canalilla neljä mailia etelään Hood Canal Bridgestä. Sijaitsee bluffilla, josta on näkymät veteen ja olympiavuorille. Viisi makuuhuonetta ja iso parvi, joka toimii osittain makuuhuoneessa, 5 ½ kylpyhuonetta. Koostuu 3 kerroksesta, mukaan lukien 1800 neliömetrin päättynyt avoin ullakko, joka sopii hyvin tanssimiseen, joogaan tai liikuntaan. Ensimmäisessä kerroksessa on dramaattinen kivityötulkka, joka heittää lämpöä olohuoneeseen, joka pyyhkäisee ruokailutilaan (ruokasalin pöydässä on yleensä 8 paikkaa, mutta meillä on tuolit, joihin mahtuu 4 lisää) ja keittiöön. Keittiössä on Viking-kaksinkertainen uuniliesi ja kuusi poltinta, ruostumaton jääkaappi alalaatikon pakastimella ja hiljainen astianpesukone. Ensimmäisessä kerroksessa on vammaisilla varustettu kylpyhuone ja ulkoramppi liikuntarajoitteisille. On pianossa olohuoneessa. Toinen kerros koostuu 4 makuuhuoneesta. Vettä kohti olevassa Master-sviitissä on täysi kylpyhuone tiskialtailla, poreallas, wc-kaappi ja kolmen hengen suihkukaappi, jonka sisällä on kolmen hengen sauna. Kävellä kaappiin on pois kylpyhuoneesta. Master-sviitin vastapäätä on toinen makuuhuone, jossa on oma kylpyhuone, jossa on kylpyamme. Takana on kaksi makuuhuonetta, joissa on kylpyamme suihkulla. Pienessä huoneessa 2. kerroksen aulassa on wc-pesuallas ja 2. kerroksen pesukone ja kuivausrumpu. Valmistunut ullakko on 1600 neliömetriä avointa tilaa. Ullakolla on 150 neliöjalkaa kansi, joka vie sinut alas ullakolle portaiden ulkopuolella. Taloa ympäröi kokonaan katettu kuisti. Kaikista neljästä sivusta on kulkuportaita, joiden toisella puolella on pyörätuolin ramppi. Koti lämmitetään valurautapattereita syöttävillä sähköisillä kuumavesikattiloilla - kuusi lämmitysaluetta energian säästämiseksi. Siellä on vedenpuhdistusjärjestelmä, joka puhdistaa kaiken veden, joka virtaa yksityisestä kaivostamme. On hienostunut kodin turvajärjestelmä ulkopuolisilla kameroilla - ei niin, että tarvitsen niitä koskaan. Kauko-ohjaimilla on turvaportti. Talo sijaitsee 4 hehtaarin maalla. Pysäköinti 6 autolle. Portin ulkopuolella on pysäköinti vielä 10 autolle. . Sinulla on kauniit vuoristomaisemat veden yli. Kävele mailia jaetulla rannalla laskuveden aikaan. Jaetulla rannalla kaivaa ostereita ja simpukoita rannalla. Se on loistava paikka purjelautailuun tai melontaan. Siellä on myös jaettu palo kuoppa.Se on noin 40 minuutin ajomatkan päässä joko Bainbridgeltä tai Kingston Ferriesiltä - 15 minuutin ajomatkan päässä Keskusmarkkinoilta - 10 minuutin ajomatkan päässä Wal-Mart Home Depotista jne. Suurin sallittu ryhmä on 12 henkilöä. Vain nukkuu 12.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Ranta lähellä
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Kylpyläpalvelut
  1. Sauna
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Takka
  3. Tiskikone
  4. Kylpyamme (pyydettäessä)

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa High Bank Hood Canal Waterfront Home

  • Onko majoituspaikassa High Bank Hood Canal Waterfront Home uima-allas?

    Ei, High Bank Hood Canal Waterfront Home ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa High Bank Hood Canal Waterfront Home?

    Kyllä, High Bank Hood Canal Waterfront Home noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa High Bank Hood Canal Waterfront Home pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, High Bank Hood Canal Waterfront Home tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa High Bank Hood Canal Waterfront Home?

    Lähellä majoituspaikkaa High Bank Hood Canal Waterfront Home sijaitsevat nähtävyydet ovat Seattle Tacoma International Airport, Seattle Center, Space Needle, Kerry Park, University District, KeyArena at Seattle Center, Port of Seattle, Seattle Aquarium.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa High Bank Hood Canal Waterfront Home on?

    Majoituspaikan High Bank Hood Canal Waterfront Home peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.