Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub (Arnea, Kreikka)

Koko talo/asunto Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub (Arnea, Kreikka)

Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub

Talo SOFIA - Hiljainen talo, jossa suuri puutarha rentouttavalle lomalle Loma-asunto 'Sofia' sijaitsee kukkulalla lähellä Pyrgadikian pieni, idyllinen kalastajakylä. Pyrgadikia on 1. ja 2. välillä Halkidiki-niemimaan sormi ja se on noin tunnin päässä Thessalonikin lentokentältä.Talo on suurella tontilla ja sitä ympäröivät oliivipuut. Jokaiselta parvekkeelta ja terassilta on upea näköala merelle.Kaukana massaturismista kaunis Kampos-lahti on ihanteellinen paikka rentouttavalle lomalle. Olipa nuori tai vanha, perheille tai romanttisen parin lomalle, Pyrgadikia tarjoaa juuri oikean asian jokaiselle, joka ei tunne pakettimatkaa. Lemmikkieläimet eivät myöskään ole ongelma, ja ne ovat tervetulleita mukaan. Suurempiin kaupunkeihin pääsee helposti autolla ja ne tarjoavat kaikki haluamasi kaupat itsepalveluperiaatteelle.Sofia-talo on jaettu useisiin huoneistoihin ja täydellinen, jos haluat olla ystävien kanssa. Kiristellen sirkat ja meren ääni unohdat nopeasti arjen stressin. Voit uida Kampos-rannalla, joka on näköpiirissä ja vain 2 minuutin päässä. Kristallinkirkkaan veden lisäksi siellä on myös hyvin hoidettu rantabaari, jossa tarjotaan myös fyysistä hyvinvointia.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Ilmastointi
  3. Wi-Fi
  4. Keittiö
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub

  • Onko majoituspaikassa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub uima-allas?

    Ei, Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub?

    Kyllä, Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub?

    Lähellä majoituspaikkaa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub sijaitsevat nähtävyydet ovat Chalkidiki deutero podi, Chaniotis, Sani, Chalkidiki Proto Podi, Ouranoupoli 3, Neos Marmaras, Pefkohori Beach, Kavourotripes.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub on?

    Majoituspaikan Haus Sofia - Ruhig Gelegenes Haus Mit Großem Garten Für Erholsamen Urlaub peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.