Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location (Padstow, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location (Padstow, Iso-Britannia)

Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location

Harlyn Bay, Padstow Yards perheystävällisestä rannasta WiFi kaunis sijainti Beach Lodge on paritalo, joka on rakennettu vuonna 2013, joka on pieni määrä kiinteistöjä, jotka ovat onnekkaita, jotta ne olisivat tasainen kävelymatkan päässä 150 metrin päässä Harlynin rannalle. Harlyn ranta on vain kivenheiton päässä, vain asettaa takaisin hump takaisin silta - se todella on vain metrin päässä. Sen täydellinen tukikohta perheen loma, nippaamaan takaisin ja rannalle, kävelijöiden ja pariskunnat haluavat päästä pois ja rentoutua. On joitakin uskomattomia kylki kävelee joko kohti Trevose Head tai kohti Trevone joka johtaa Padstow. Trevose Golf ja Country Club on 1,6 km: n päässä, ja sen mestaruusturnaus, tenniskenttä ja upea lämmitetty ulkouima-allas kesäisin.Beach Lodge tarjouksen 3 makuuhuonetta, Makuuhuone 1 sijaitsee pohjakerroksessa on parivuode ja oma suihku huone, makuuhuone 2 on pieni parivuode ja sänky, joka voi työntää yhdessä tehdä iso kahden. Makuuhuone 3 on 2 erillistä vuodetta. On myös vuodesohva tyköistuva, joka on tv ja Nintendo Wii. Sisustus on neutraali ja puhdas. Keittiö on moderni ja hyvin varusteltu. Perhe kylpyhuone on valkoinen ja puhdas laattalattia. On portaiden portti asennettu ja hyvä pinnasänky ja syöttötuoli vieraiden käyttöön omaisuutta. Sen mukava koti ja meillä on ollut monia toista varauksia.Puutarhan ulkopuolella on ihana suojainen aurinko ansa, terasseille ulos edessä on kaunis aurinkoinen aamu nauttia aamiaista tai myöhään lounaan. Puutarha on turvallinen ja aidatulla joten se turvallinen lapsille ja koiran. Koirat ovat erittäin tervetulleita, eikä heille ole lisämaksua. Harlynin ranta on yksi harvoista rannoista alueella, jonka koirat ovat sallittuja ympäri vuodenOn oma pysäköintialue jakaa toisen kiinteistön kanssa, valtavat tammen portit tekevät siitä turvallisen ja alueen.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pysäköinti
  2. Lemmikit sallittu
  3. Savuttomia huoneita
  4. Pyykinpesukone
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Televisio
  4. Hiustenkuivaaja

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location

  • Onko majoituspaikassa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location uima-allas?

    Ei, Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location?

    Kyllä, Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location?

    Lähellä majoituspaikkaa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location sijaitsevat nähtävyydet ovat Padstow Harbour, Newquay Cornwall Airport, Lusty Glaze, The Eden Project, The Lost Gardens of Heligan, St Mawes Castle, Porthminster Beach, Mawgan Porth.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location on?

    Majoituspaikan Harlyn Bay, Padstow Yards From Family Dog Friendly Beach Wifi Beautiful Location peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.