Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 (Weymouth, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 (Weymouth, Iso-Britannia)

Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293

Harbour Watch Apartment 6, KAUPPAJAT QUAY HARBOR Tämä hyvin kalustettu toisen kerroksen huoneisto sijaitsee Weymouthin kaupungissa Dorsetissa ja siinä voi nukkua 4 henkilöä 2 makuuhuoneessa.Harbour Watch Apartment 6 on hyvin kalustettu toisen kerroksen huoneisto, joka sijaitsee Weymouthin kaupungissa Dorsetissa ja josta on upeat näkymät satamaan. Aparmtentti voi nukkua 4 henkilöä yhdessä parivuodessa, kylpyhuoneella ja 1 yhden hengen yhden hengen huone sekä perheen kylpyhuone. Loput asunnosta koostuu keittiöstä / ruokailutilasta / olohuoneesta. Pysäköintilupa 1 autolle lähellä olevassa julkisessa pysäköintialueessa. Harbour Watch Apartment 6 on mukava tukikohta pariskunnille tai perheille nauttia Vanhasta satamasta ja kaupungin keskustasta ja edelleen.Palvelut: Kaasu keskuslämmitys. Sähköuuni, kaasuliesi, jääkaappi, pakastin, pesukone / kuivausrumpu. TV, DVD, CD, WiFi. Polttoaine, teho sis. vuokrattavana. Vuodevaatteet ja pyyhkeet sis. vuokrattavana. Yhden auton pysäköintilupa lähellä olevassa julkisessa pysäköintialueessa. Valitettavasti ei lemmikkejä eikä tupakointia. Kauppa ja pubi 5 min. Ranta 10 min.Kaupunki: Tämä menestyvä alue nimeltä Brewers Quay on vanha viktoriaaninen panimo, joka sijaitsee aivan sataman sydämessä, Weymouthissa, Dorsetissa. Suuri osa II-luokan luokitelluista monimutkaisista ja sitä ympäröivistä panimorakennuksista on peräisin 1800-luvun lopulta ja 1900-luvun alkupuolelta, ja monissa on kiviä upotettu rakennusvuoden muistoksi. Nyt suosittu kohde, jossa on monia ravintolan kahviloita ja baareja, joten se on elinvoimainen paikka, jossa voit rentoutua juoman kanssa ja katsella maailman menoa. Täällä sijaitseville satamakatuille löytyy alkuperäisiä Tudorin satamarakennuksia, joiden on arvioitu olevan rakennettu 1600 ja jotka ovat tutustumisen arvoisia, ja joilla on erittäin mielenkiintoinen jaettava historia. Löydät myös Weymouth-museon, jolla on uskomattomia tosiasioita ja esineitä, ja merenrantakaupungissa on enemmän kuin silmämääräistä. Satamassa asuu nostosilta, jossa voit katsella ylellisiä jahteja suuntautuvan merelle ja sitten kävellä sillan yli kaupunkiin putiikkikauppojen käämillä kaduilla ja merelle päin olevaan Esplanadiin ja rannalle. Brewers Quay on rakastettu sijainti Weymouthissa.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta(Poissa)
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Ilmainen Wi-Fi
  3. Koko talo/asunto
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Suihku
  2. Keittiö
Hotellin ominaisuudet
  1. Vain aikuisille

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293

  • Onko majoituspaikassa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 uima-allas?

    Ei, Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293?

    Ei, Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293?

    Lähellä majoituspaikkaa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 sijaitsevat nähtävyydet ovat Bovington Camp, Dorset County Museum, Bournemouth Beach, Corfe Castle, Bournemouth International Centre and Pavilion Theatre, Bournemouth Airport, Dorset Seafood Festival, The Tank Museum.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 on?

    Majoituspaikan Harbour Watch Apartment 6 In Brewers Quay Harbour, Ref 994293 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.