Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 (Gosport, Iso-Britannia)

Koko talo/asunto Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 (Gosport, Iso-Britannia)

Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8

Harbour View 4 - Neljän makuuhuoneen huoneisto, jonka Local Marinas nukkuu 8 'Harbour View 4' on 4 makuuhuoneen 2. kerroksen huoneisto jalankulkijan Gosport-kaupungin keskustan reunalla Hampshiressä, josta on hyvät liikenneyhteydet Portsmouthiin ja pidemmälle kuin vastapäätä lautta- ja lautta linja-autoasemaa ja vain lyhyt 4 minuutin lauttamatka Portsmouthiin. Sataman rautatieasema fantastisten ja elinvoimaisten Gunwharf-laiturien vieressä. Huoneisto on hiljattain uusittu ja kunnostettu erittäin hyväksi 3 * tähden standardiksi uusilla mattoilla ja koko lattialla sekä vasta varustetulla keittiöllä ja 2 uudella suihkutilalla, jotka tarjoavat puhtaan ja modernin käytännöllisen elintilan näköalalla historialliseen satamaan, Quays, The Spinnaker-torni ja kaikki sataman sisäänkäynnin sisäpuolella tapahtuvat menot. Kolmessa makuuhuoneessa on suuri king-size-parivuode, joka muuntaa 2 sinkkua, joiden ikkunoista on näkymät satamaan, kun taas neljään mahtuu pari aikuisen kokoista kerrossänkyä, jolloin 8 ihmistä voi nukkua 4 makuuhuoneen yli. Vuodevaatteet ovat korkealaatuisia puuvillavaatteita, joissa on tarvittaessa lisäpeitteitä / -heittoja. Keittiössä on hyvä koko, siistit modernit tyylikkäät yksiköt, lämmin jalka vinyylilattia, keraaminen roiskeita taakse vierekkäin olevat seinät, erillinen jääkaappi ja pesukone, integroitu ruostumattomasta teräksestä valmistettu uuni / liesi / liesituuletin, mikroaaltouuni, kahvilat ja ruokailutilat. 6: een. Huoneistossa on myös 2 hiljattain kunnostettua suihkuhuonetta, joissa on keraamiset laattalattiat ja seinät, 2 suurta kulma-suihkua, wc ja pesuallas parranajopeileillä ja korkeat seinälle asennetut pyyhekuivaimet. Tuoreet pyyhkeet toimitetaan jokaiselle vieraalle ja ne asetetaan vuoteille ennen saapumistasi. Huoneisto on täysin varustettu itsepalveluperiaatteella, ja siinä on myös pinnasänky ja syöttötuoli. Pyynnöstä vieraita pyydetään ottamaan ystävällisesti omat lapsen vuoteet.Huoneisto on täysin varusteltu ja yksinkertaisesti harkittu, mutta on syytä huomauttaa, että jos kiinteistö on varattu enintään 8 vieraalle, niin kaikkia 8: ta ei olisi mahdollista sijoittaa keittiöön tai aulaan kerrallaan..* Viikonloppu- ja yöhinnat ovat saatavilla pyynnöstä ottamalla yhteyttä meihin. Lyhytaikaiset hinnat perustuvat prosentteihin sopivasta viikkomaksusta

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti(Poissa)
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Lapsille
  1. Pinnasänky
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Savuttomia huoneita
  2. Kasino
  3. Pyykinpesukone
  4. Ilmainen Wi-Fi
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Tiskikone
  2. Televisio
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Lämmitys

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8

  • Onko majoituspaikassa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 uima-allas?

    Ei, Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8?

    Ei, Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 pysäköintiä saatavilla?

    Ei, Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 ei tarjoa pysäköintiä.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8?

    Lähellä majoituspaikkaa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 sijaitsevat nähtävyydet ovat Goodwood Racecourse, Port of Southampton, Southampton Central Railway Station, Winchester Train Station, Portsmouth Historic Dockyard, Southampton Airport, Paultons Family Theme Park, Highcliffe Castle.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 on?

    Majoituspaikan Harbour View 4 - Four Bedroom Apartment by Local Marinas sleeping 8 peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.