Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr (Shenandoah Junction, Amerikan Yhdysvallat)

Koko talo/asunto Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr (Shenandoah Junction, Amerikan Yhdysvallat)

Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr

Riverfront Getaway on Shenandoah joen rauhallinen näkemyksiä! River Haven Mökki lepää kauniilla Shenandoah joen upeat ympäri vuoden näkymät. Nimikin River Haven vihjaa sen lämmin ja viihtyisä paikka joen. Life mökillä on hyvin pieni avain, vain paikka rentoutua ja ottaa rauhallisesti kun ottaa täynnä ominaisuuksia kodin sormella vinkkejä. Tutustu joen tai lähellä kansallispuistot, kaikki omaan tahtiin. River Haven on jotain tarjottavaa kaikille, jotka vierailevat.River Haven on täydellinen paikka rentoutua. Nauti paikallisen vaellukselle tai istua meidän suuri kannella ja nauttia joki. River Haven tarjoaa kaikki kodin mukavuudet edut sijoittua mukaan Shenandoah joen. Tuo vapa ja vieheet ja nauti runsas pieni suu basso tai ottaa kanootti ja kiertue joki.River Haven sijaitsee Luoteis osa 200 hehtaarin maatila nimeltään Rivercrest joka juontaa juurensa alkuperäisen maa avustusta Englannin kuningas. Alkuperäinen teko myönnetty satoja eekkeriä Moyer / Taylor perhe, jotka olivat myös kaukaisia ​​sukulaisia ​​meidän 12. Yhdysvaltain presidentti, Zachary Taylor. Vaikka Taylors kerännyt omistuksestaan ​​kautta monet paikalliset liikesuhteissa 1800-luvun, hedelmällinen maaperä ja uskomattoman ranta kauneus Rivercrest aina kiinnostunut viimeinen perillinen Everet viljellä ja viljellä rikas maa ja tuottaa runsaasti kasveja. 1960-luvulla, Mr. Taylor myi noin hehtaarin Riverfront omaisuuden paikallinen liikemies ja pian sen jälkeen River Haven syntyi. Aiemmat omistajat River Haven päivitetään ja ylläpidetään ranta perääntyä ja päätti jakaa sen rauhaa, hiljaisuutta ja yksinäisyyttä muuhun jotka etsivät vetäytyä pois korostaa nykyajan elämää. Ja tähän päivään, nämä ominaisuudet tekevät River Haven niin ainutlaatuinen ja uskomattoman omaisuutta ja se kutsuu tuntuu osa surullisen Shenandoah joen kuin mikään muu voi tarjota. Koska omistajat Rivercrest ja nyt River Haven olemme tyytyväisiä, että kaksi jälleen liitetään yhteen ja olemme innokkaita lisätä meidän koskettaa River Haven ja vieraanamme kokea stressiä ja jännitystä lähtevät kuin teet tapa alas ohi historiallinen tilalla että me ja Mr. Taylor rakkautta ja vaalimme ja löytää rauhaa, yksinäisyyttä, ja nautintoa kaikessa River Haven on tarjota.Ainutlaatuisia etuja tämän Cabin: Tutustu joen tai lähellä kansallispuistot, kaikki omaan tahtiin. River Haven on jotain tarjottavaa kaikille, jotka vierailevat. River Haven on täydellinen paikka rentoutua. Nauti paikallisen vaellukselle tai istua meidän suuri kannella ja nauttia joki. River Haven tarjoaa kaikki kodin mukavuudet, joiden edut sijaitsevat aivan Shenandoah-joen varrella. Tuo vapa ja vieheet ja nauti runsas pieni suu basso tai ottaa kanootti ja kiertue joki.HUOM: VRBO ja / tai Koti Vieras Sovellus sisältää myös ohjeet omaisuutta, tarkista ohjeet ja muut olennaiset tiedot. Pyydämme teitä ladata ja käyttää sitä. Jos et ole mukava käyttää sovellus pyydämme yhteydenottoa 7 päivää ennen loman vahvistaa suuntiin ja muita keskeisiä tarkistaa tiedot.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja(Poissa)
  • Uima-allas(Poissa)
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Pelihuone/videopelejä
  2. Pysäköinti
  3. Lemmikit sallittu
  4. Savuttomia huoneita
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Takka
  2. Tiskikone
  3. Kylpyamme (pyydettäessä)
  4. Suihku

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr

  • Onko majoituspaikassa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr uima-allas?

    Ei, Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr ei tarjoa uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr?

    Kyllä, Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr noudattaa omia lemmikkikäytäntöjään, jotka voivat vaihdella huonetyypin tai saatavuuden mukaan. Tarkista hotellilta suoraan sen lemmikkejä koskevat käytännöt.

  • Onko majoituspaikassa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr?

    Lähellä majoituspaikkaa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr sijaitsevat nähtävyydet ovat Bridgeforth Stadium, Luray Caverns, Shenandoah Valley Regional Airport, Charlottesville Albemarle Airport, Shenandoah National Park.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr on?

    Majoituspaikan Great Mountain Getaway On The Shenandoah River! On The Shenandoah River, Waterfr peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.