Vertailemme mahtavia hotellitarjouksia...

Koko talo/asunto Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) (Playa del Carmen, Meksiko)

Koko talo/asunto Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) (Playa del Carmen, Meksiko)

Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi)

Alennettu hinta, hyvä sijainti, iso huoneisto, kattouima-allas, kerrossängyt, ilmainen WiFi (Amalfi) Tämä 2BD / 2BR w erittäin korkea katto, on erittäin suuri ja kodikas. Täysin varusteltu keittiö, tallelokero, hiustenkuivaaja ja silitysrauta. Yksi kuningas ja kaksi erillistä kerrossänkyä (yhteensä 5 vuodepaikkaa) sopivat erinomaisesti perheille. Nauti katolla sijaitsevasta uima-altaasta, pöydistä ja tuoleista.SUURI SIJAINTI! Sijaitsee vain 3 korttelin päässä vilkkaasta kaupungista 5. ave ja 10. ave, ja helppo kävellä rannalle ja lautalla!Tässä huoneistossa on todellinen avoimuus, jossa on ylimääräiset korkeat katot, avokeittiö ja runsaasti oleskelu / ruokailuhuone. Makuuhuoneet, joissa kaikissa on oma kylpyhuone ja paljon kaappitilaa, ovat erittäin mukavia. Makuuhuoneessa on king-size-vuode, ja toisessa makuuhuoneessa kaksi kerrossänkyä, joissa kaikissa on sänkyä, yhteensä voi nukkua 6 hengelle (lisämaksu 4 hengen jälkeen). Huomaathan, että tässä huoneessa ei ole TV: tä.Kattoterassi on avoinna kaikille vieraille ja siinä on mukava uima-allas ja lepotuoleja. (sulkeutuu klo 21)Tässä paikassa ei tarvita autoa. Voit kävellä kaikkialla tai saada halpaa taksia, jos matkustat hieman pidemmälle. Kadulla on aina takseja. Jos sinulla on auto, asunnon edessä on kadun pysäköinti.SÄHKÖMAKSUT: Jotta hinnat pysyisivät alhaisina, hintaan sisältyy 20 kW (marras-toukokuu) / 30 kW (kesä-lokakuu) päivässä, jos oleskelu kestää jopa viikon. Tämän jälkeen vieras on vastuussa sähkön hinnoista, $ 0. 35 kW / kW. Jotta vältettäisiin ylimääräisiä maksuja ja olisit vaivatta, suosittelemme, että asetat AC-arvon 25 astetta. Lisämaksu veloitetaan yleensä vain niiltä, jotka oleskelevat yli viikon. Usein kustannukset ovat noin 5-7 dollaria päivässä, jos maksua on.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi(Poissa)
  • Keittiö tai keittokomero
  • Ilmastointi
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi(Poissa)
  • Pyykinpesukone(Poissa)
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita(Poissa)

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Hissi
  2. Pysäköinti
  3. Ulkouima-allas
  4. Uima-allas
Lapsille
  1. Pinnasänky
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Televisio
  2. Hiustenkuivaaja
  3. Ilmastointi
  4. Satelliitti-TV
Liikuntamahdollisuudet
  1. Tenniskenttä

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi)

  • Onko majoituspaikassa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) uima-allas?

    Kyllä, Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi)?

    Ei, Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) tarjoaa Pysäköinti asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi)?

    Lähellä majoituspaikkaa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa del Carmen, Playacar, Quinta Avenida, Playa Mamitas, Playa Caracol, Sian Ka'an, Bel Air Animal Park, Parque 28 de Julio.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) on?

    Majoituspaikan Great Location, 3 Blocks To 5th Ave, Big Condo, Rooftop Pool, Bunk Beds, Free Wifi (amalfi) peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.