Vertaillaan hotellien hintoja useilta sivustoilta...

Koko talo/asunto Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach (Pajara, Espanja)

Koko talo/asunto Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach (Pajara, Espanja)

Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach

Hyvin varusteltu bungalow merinäköalalla, muutaman metrin päässä rannasta Bungalow 'Lirio' sisältää kaiken mitä tarvitset rentouttavalle ja rentouttavalle lomalle. Käytännölliset ja kodikkaat huonekalut, ensiluokkainen uima-allas ja rauhallinen ja saavutettavissa oleva sijainti.Solymar-Calma-kompleksi on rivitalossa ja tarjoaa suoran näkymän Costa Calmaan ja merelle.42 m² bungalowissa on täysin uusittu kylpyhuone, johon kuuluu pesukone, täysin varustettu minikeittiö, sähkögrilli, tilava olohuone, ruokapöytä, TV ja viihtyisä oleskelutila, jossa vuodesohva ja makuuhuone, jossa parisänky. Pienille vieraillemme on saatavana matkasänky sopivilla liinavaatteilla. Vierailun jälkeen merelle tai tutkimalla kaupunkia ja sen ympäristöä, voit rentoutua tilavalla terassilla, jossa on sohva ja istuimet. Voit käyttää päivän urheilullista alkua tai lyhyttä jäähdytystä lounaan jälkeen milloin tahansa käyttää aurinkoenergialämmitteistä uima-allasjärjestelmää, jota käytetään suolavesihoitolla (jaettu uimareihin ja lasten uima-altaisiin).Bungalow on maalattu vasta tuoreeksi sisälle ja ulos, sen ympärillä on erittäin siisti ja viihtyisä.Olemme kiinnittäneet suurta huomiota pieniin ja hienoihin yksityiskohtiin, jotta vieraamme voivat tuntea olonsa mukavaksi majoituksesta ensimmäisestä hetkestä alkaen ja nauttia lomastaan.'Solymar-Calma' -tila on erittäin hiljainen ja sopii hyvin rentoutumiseen!Kaupungin yöelämä on enimmäkseen 700 metrin päässä majoituspaikasta. On olemassa erilaisia baareja ja diskoja, jotka ovat vilkkaita, mutta harvoin vieraillut.Fuerte-Action-baariin, joka on suosittu purjelautailijoiden ja purjelautailijoiden keskuudessa, pääsee 200 metrin päässä. Vieressä on suuri ostoskeskus El Palmeras, joka sisältää monenlaisia kauppoja, jotka on erityisesti suunniteltu turisteille.30 km pitkä hiekkaranta on monipuolinen ja siinä on osioita surffaajille, perhelomailijoille, vapaan kehon kulttuurin kannattajille jne., Kaikilla mahdollisilla ihmisryhmillä on oikea ranta-alue. Erityisesti kaupungin eteläpuolella sijaitsevat surffauskoulut, mukaan lukien kuuluisa 'EGLI' -lainekeskus, tarjoavat kursseja ja vuokria kaikille surffailun harrastajille.Noin 6 km päässä La Paredistä, saaren kapeimmasta kohdasta, voit ihailla romanttisia auringonlaskuja. Pääsee myös pidemmälle kävelylle.

Huippumukavuudet

  • Ilmainen Wi-Fi
  • Keittiö tai keittokomero(Poissa)
  • Ilmastointi(Poissa)
  • Pysäköinti
  • Parveke tai terassi
  • Pyykinpesukone
  • TV / viihdetarjonta
  • Hiustenkuivaaja
  • Uima-allas
  • Savuttomia huoneita

Yleisarvio

  • SijaintiEi arvostelua
  • HuoneetEi arvostelua
  • PalveluEi arvostelua

Kaikki mukavuudet

Kylpyläpalvelut
  1. Kauneushoitola
  2. Hieronta
Majoituspaikan palvelut/mukavuudet
  1. Kahvila
  2. Pelihuone/videopelejä
  3. Yökerho
  4. Kuntosali
Lapsille
  1. Pinnasänky
  2. Leikkipaikka
Huoneen palvelut/mukavuudet
  1. Parveke (pyydettäessä)
  2. Suihku
  3. Hiustenkuivaaja
  4. Minibaari
Liikuntamahdollisuudet
  1. Biljardi
  2. Veneiden vuokraus
  3. Polkupyörien vuokraus
  4. Golfkenttä
Esteettömyys
  1. Esteetön pysäköintialue

Usein kysytyt kysymykset koskien majoituspaikkaa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach

  • Onko majoituspaikassa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach uima-allas?

    Kyllä, Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach tarjoaa 2 uima-altaita.

  • Ovatko lemmikkieläimet sallittuja majoituspaikassa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach?

    Ei, Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach ei salli lemmikkieläimiä.

  • Onko majoituspaikassa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach pysäköintiä saatavilla?

    Kyllä, Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach tarjoaa Pysäköinti, Esteetön pysäköintialue asiakkaille.

  • Mitkä suositut nähtävyydet ovat lähellä majoituspaikkaa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach?

    Lähellä majoituspaikkaa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach sijaitsevat nähtävyydet ovat Playa de Sotavento, Playa de Jandia, Playa del Matorral, Puerto de la Cruz Puertito, Playa de Caleta de Fuste, Fuerteventura Club Golf, Costa Calma, Playa de La Pared.

  • Millainen peruutuskäytäntö majoituspaikassa Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach on?

    Majoituspaikan Good Ausgestatetter Bungalow With Sea View, A Few Meters From The Beach peruutuskäytännöt vaihtelevat huonetyypin ja varausehtojen mukaan.